Irina a postat ca ”povești” pe Instagram o serie de dialoguri scurte cu mama ei, în care o întreabă pe cea care i-a dat viață cum a reacţionat atunci când a aflat că ea are o relaţie cu un bărbat mai în vârstă, respectiv cu fostul şef al PSD, Liviu Dragnea.

Irina o întreabă pe mama sa: ”Mami, ai fost șocată cănd ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea? Te rog eu spune-le oamenilor cât de şocată ai fost şi cât de supăraţi sunteţi voi?”. Mama Irinei nu a stat pe gânduri şi i-a răspuns. ”O da, am rămas şocată până în ziua de azi”, a replicat ironic mama Irinei Tănase.

Tânăra continuă  discuţia, atingând alt subiect sensibil. ”Mami, Liviu este mai mare în ani decât tata?”. ”Da, cu cel puţin 30 de ani!”, vine replica mamei, care, la ultima întrebare –  ”Mami voi aţi aflat de relaţia noastră în 2019?”, sărpunde, păstrând tonul ironic inițial: ”Ieri, ieri am aflat!”. ”A, şi cum aţi reacţionat?!”, mai întreabă Irina Tănase. ”Cum se vede!”, îi răspunde mama sa.

Întreg dialogul nu face decât să clarifice faptul că subiectul iubirii dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea nu e defel unul tabu în familia tinerei.
Sursa: Instagram / Irina Tănase