Mama care a filmat-o pe învățătoarea Blându cerându-le bani părinților: ”La secretariat mi-au spus să-mi duc copilul la altă şcoală”

Mama care a filmat-o pe învățătoarea Blându cerându-le bani părinților: ”La secretariat mi-au spus să-mi duc copilul la altă şcoală”

Mama care a înregistrat-o pe învăţătoarea Dana Blându când le cerea părinţilor bani pentru cadouri a declarat, după ce a fost audiată de poliţişti, că atunci când s-a adresat secretariatului şcolii cu privire la comportamentul învățătoarei i s-a spus că ea nu poate fi înlăturată şi a fost sfătuită să-şi transfere copilul la altă şcoală.

La ieşirea de la Secţia 6 de Poliţie, unde s-a prezentat pentru a fi audiată în cazul învăţătoarei Dana Blându, femeia le-a spus jurnaliştilor că a predat înregistrările ce conţin discuţiile în care învăţătoarea le cere părinţilor bani de cadouri de Crăciun, relatează medifax.ro. Înainte să o inregistreze pe învățătoare, ea s-a adresat secretariatului: "Mi s-a spus că doamna nu poate fi înlăturată, că este o personalitate, să-mi mut eu copilul", a spus femeia. De la începutul anului şcolar, mama spune că a plătit 500 de lei pentru achiziţionarea de rechizite, mobilier şi alte bunuri care ţin de activitatea şcolară, precum şi pentru cadouri de Crăciun. Întrebată dacă învăţătoarea le-a impus părinţilor să-şi înscrie copiii la after school-ul pe care îl deține, femeia a răspuns negativ, menţionând însă că învăţătoarea a sugerat că alte after school-uri ar fi proaste.

Ea a menționat că poliţiştii au fost interesaţi doar de aspectul material al acestei chestiuni, şi nu şi de jignirile adresate de cadrul didactic părinţilor.

Alți doi dintre părinţii elevilor de la clasa învăţătoarei Dana Blându au mai dat declaraţii la Poliţie, joi, din proprie iniţiativă. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Ion Iliescu îl contrazice FLAGRANT pe Victor Ponta: CONDAMNAREA lui Năstase NU are LEGĂTURĂ cu POLITICA
  • Mama eroină, care a demascat-o pe învățătoarea șpăgără, rupe tăcerea: „Sunt dascăli care primesc porci, diamante sau mașini”
  • Oficial de la Londra: Românii și bulgarii ar putea face mai mult decât nativii britanici pentru țara noastră

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • O actriţă SEXY a avut o CURIOZITATE care a ŞOCAT-O. A făcut un LUCRU pe care îl va regreta toată VIAŢA / GALERIE FOTO hot
  • SOȚII DE DICTATOR. Cine sunt femeile căsătorite cu cei mai mari despoți din lume
  • "OZN-ul" de piatră din Bulgaria. Cum arată "catedrala comunismului"