Aceasta a explicat ce a învățat-o pe Alexandra și de ce crede că adolescenta a ales să urce în mașina monstrului Gheorghe Dincă.

Mă miră faptul că eu am învățat-o: «Nu te urci când sunt doi bărbați, trei bărbați în mașină, să fie singur». Mă gândesc că fiind omul mai în vârstă…”, a spus femeia pentru Antena 1.

Întrebată dacă în ziua cu pricina a primit o serie de telefoane cu apelant necunoscut, mama Alexandrei a confirmat fără dubiu: „Da, da, e adevărat, m-au sunat. Nu vorbea nimeni. Ultima dată, după ce ne-au dat mai multe piste greșite… «Te-am momit. Ciao!» Adică ne-am momit, ne-au trimis cu gândul în diferite locuri…”. Era voce de bărbat”.

Aceasta a spus și că nu a vizitat încă locul unde se presupune că fiica sa a fost ucisă și că speră să fie găsită în viață și e supărată pe autorități pentru modul de abordare a problemei.

Toate indiciile le-a dat. Mai avea să le spună numărul la casă unde să se ducă să o găsească. Nu pot să mă duc acolo. Am trecut p-acolo, am fost în mașină, dar nu pot să mă duc.

Inima îmi spune că trăiește, că este în viață, dar nu știu. Până nu iese testul ADN, nu știu”, a spus vizibil tulburată mama Alexandrei.