Maftei a bătut palma cu CFR Cluj

Maftei a bătut palma cu CFR Cluj

Dorit de Rapid şi de Steaua, Vasile Maftei (30 de ani), jucătorul echipei Unirea Urziceni, s-a înţeles cu oficialii campioanei CFR Cluj.

Disputat de Rapid şi de Steaua, Vasile Maftei (30 de ani), jucătorul echipei Unirea Urziceni, s-a înţeles cu oficialii formaţiei CFR Cluj, la care va evolua începând de anul viitor. Pentru acest transfer, echipa din Gruia va achita grupării ialomiţene suma de 500.000 de euro.

Vasile Maftei va primi un salariu anual de 150.000 de euro şi o primă de instalare de aproximativ 200.000 de euro.

Maftei nu a confirmat acest transfer, pasând răspunderea oficializării către oficialii clujeni. "Recunosc faptul că sunt în negocieri cu cei de la formaţia CFR Cluj. Îi las pe ei să confirme transferul", a declarat fundaşul pentru site-ul gsp.ro. Maftei va mai evolua în tricoul echipei Unirea Urziceni în această etapă, în partida de luni, de pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, şi etapa viitoare, în jocul din deplasare cu Rapid.

"Maftei va juca la echipa la care voi activa eu ca şi conducător", spunea Mihai Stoica după despărţirea de Unirea Urziceni. Ajung manager general la Steaua, "Meme" a vrut să-l aducă pe fostul rapidist în Ghencea, dar suporterii "roş-albaştrilor" s-au opus din răsputeri.

Ne puteți urmări și pe Google News