Evenimentul Zilei > International > Mafie: Lovitură dură pentru clanul lui Messina Denaro, soldată cu mai multe rețineri la Trapani
Mafie: Lovitură dură pentru clanul lui Messina Denaro, soldată cu mai multe rețineri la Trapani

Mafie: Lovitură dură pentru clanul lui Messina Denaro, soldată cu mai multe rețineri la Trapani

ANSA (Italia): Poliția din Trapani, în Sicilia, a efectuat un raid împotriva unei serii de presupuși membri ai mafiei, dintre care mulți sunt apropiați de liderul Cosa Nostra, bossul mafiot Matteo Messina Denaro.

Magistrații din Palermo au emis 13 ordine de arestare, pe care sute de agenți de poliție din Palermo și Trapani, susținuți de agenții Serviciului central operațional, le pun în aplicare în aceste ore.

Douăzeci de suspecți, printre care și un primar, acuzat de corupție electorală și șantaj, și mai mulți antreprenori. Acuzațiile formulate împotriva suspecților sunt, din diverse motive, complicitate mafiotă, șantaj, incendiu, furt, favorizare personală și corupție electorală, agravate de metoda mafiotă.

Câțiva antreprenori și managerul unei companii publice din Trapani au fost arestați, în timp ce primarul este doar investigat. O serie de percheziții sunt în curs de desfășurare și în mediul rural din Trapani în căutarea de arme.

Sursa

Traducerea: Oana Avram, RADOR