Evenimentul Zilei > Actualitate > Mădălina Manole, de 12 ori despre iubire
Mădălina Manole, de 12 ori despre iubire

Mădălina Manole, de 12 ori despre iubire

Cântăreaţa îşi prezintă astăzi al nouălea album din carieră, intitulat „09 Mădălina Manole”.

Dacă, în 1991, Mădălina Manole „rupea inimi” cu melodia „Fată dragă”, de pe albumul de debut cu acelaşi nume, iar în ’93 îşi exprima nonconformismul pe albumul „Ei şi ce” prin piese precum „Te-am văzut, mi-ai plăcut” sau „Ei şi ce”, în 2010 se reinventează şi aduce pe piaţă albumul „09 Mădălina Manole”, cel de-al nouălea din carieră.

Mâine-seară, de la ora 19.30, Music Club va fi gazda evenimentului de lansare a celui mai recent material discografic al „fetei cu părul de foc”, după cum a fost numită cântăreaţa.

O reîmprospătare a muzicii

Artista a pregătit un show live care să aducă publicului o „reîmprospătare” a muzicii sale, dar şi autografe şi surprize, după cum avertizează ea. „Cei care vor dori să fie alături de mine la această lansare să se aştepte la surprize, în primul rând muzicale”, a completat Mădălina.

Cât despre albumul la care a lucrat timp de doi ani, artista spune, pentru EVZ, că „este absolut minunat”. „Dacă asculţi melodiile de pe noul meu album, sunt sigură că vei fi cuprins de nişte trăiri foarte speciale. Piesele au o încărcătură emoţională extraordinară şi subiectul principal este iubirea”, spune Mădălina.

12 poveşti de iubire, pentru îndrăgostiţi

„Despre album? Am adunat pe acest disc 12 cântece compuse în acest răstimp, fiecare având emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă, atât voi, îndrăgostiţii, cât şi voi, cei mai puţin norocoşi în iubire. Despre mine, pe scurt? M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă”, precizează artista pe site-ul său oficial. Nouă dintre piese sunt în limba română şi trei în engleză, şi sunt „perfecte pentru cei care trăiesc poveşti de iubire”, în opinia artistei.

„Melodii precum «Viaţa e frumoasă lângă tine», «Cineva chiar te iu beşte», «Loving My Baby», «Sunt în drăgostită» sau «Suflet gol» fac din acest disc albumul tuturor îndrăgostiţior”, a mai spus Mădălina Manole.

Primul single promovat de pe noul album se intitulează „Marea dragoste” şi poate fi ascultat atât pe www.mediapromusic. ro, cât şi pe site- ul artistei, proaspăt relansat, www. madalinamanole.ro. Albumul se găseşte în toate magazinele de specialitate, la preţul de 24 de lei.

INSPIRAŢIE

„Despre mine şi viaţa mea”

  • „În piesele mele cânt despre mine şi viaţa mea, însă poveştile mele de viaţă sunt şi poveştile multora dintre fanii mei”, declara Mădălina Manole cu privire la ceea ce o inspiră în crearea melodiilor.
  • Artista a debutat în anul 1991, cu albumul „Fată dragă”, pentru care a fost răsplătită cu discul de aur.
  • Apoi a mai primit alte două discuri de aur pentru două milioane de unităţi vândute, iar revista americană „Billboard” a semnalat atunci performanţa artistei.
  • Din 1993, când şi-a lansat cel de-al doilea album, „Ei şi ce”, artista a ajuns, în 2010, la cel de-al nouălea album din carieră.