Mădălin Ionescu a semnat contractul. La ce televiziune se întoarce

Mădălin Ionescu a semnat contractul. La ce televiziune se întoarce Televiziune. Sursa foto: Dreamstime.com

În urmă cu 15 ani, Mădălin Ionescu activa ca prezentator TV la Antena 1, unde se ocupa de emisiunea „Acces Direct”. Tot acolo s-a și îndrăgostit de Cristina Șișcanu, reporteriță pe acea vreme și devenită între timp soția sa. Acela a fost însă momentul de cotitură în cariera sa, pentru că trustul Intact a decis să rupă contractul cu el.

Plecarea de la Antena a fost marcată de un scandal puternic, pentru că pe atunci Mădălin era căsătorit cu Mihaela, alături de care are doi copii.

Cunoscutul prezentator TV a plecat imediat după la Kanal D, unde a atins audiențe remarcabile cu emisiunea pe timp de noapte pe care o modera.

Mădălin Ionescu se întoarce la Antena

Prezentatorul TV a lucrat în ultima perioadă pentru Metropola TV, de unde și-a dat însă demisia la începutul anului 2024.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mădălin Ionescu anunța atunci că vrea să facă o pauză de la televiziune și că are de gând să realizeze câteva proiecte în online.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”, a spus acesta, dezvăluind că soția Cristina Șișcanu va modera în continuare emisiunea „După faptă și răsplată”.

De asemenea, menționa că dacă ar fi să revină pe micile ecrane, ar trebui să fie un proiect serios și finanțat corespunzător, astfel încât să se poată dezvolta așa cum își dorește.

Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite: „Să te odihnești în pace”

Cristina Șiscanu și Mădălin Ionescu. Sursa foto: Facebook

Prezentatorul TV ar urma să aibă o emisiune de două ori pe săptămână

Mai exact, Mădălin Ionescu se pregătește să intre pe piața media cu un proiect inedit, gândit special pentru Antena Stars. Acesta este în discuții pentru a prelua rolul de gazdă într-o emisiune înregistrată, ce urmează să fie difuzată de două ori pe săptămână.

Producția a demarat deja, iar echipa lucrează intens pentru a asigura un debut fulminant.

Antena stars

Sursa foto: YouTube

Această mutare strategică nu este singura surpriză pregătită de Antena. Asta deoarece Geanina Ilieș și Laura Cosoi, două figuri consacrate, se numără deja printre vedetele de top din grila de programe.

De altfel, Mădălin Ionescu ar fi anunțat și că își caută colegi care să lucreze alături de el pentru noul proiect în care e implicat, potrivit surselor Cancan.