Lyon, cu ochii pe olandezii de la Real Madrid

Lyon, cu ochii pe olandezii de la Real Madrid

Pentru a-l înlocui pe Karim Benzema, transferat la Real Madrid, echipa Olympique Lyon vrea să-l aducă pe „Stade Gerland” pe Ruud van Nistelrooy, atacantul olandez de la gruparea madrilenă, informează cotidianul „Marca”.

Preşedintele echipei din Lyon, Jean-Michel Aulas, a luat deja legătura cu omologul său de la Madrid, Florentino Perez, cerându-i să-l convingă pe Van Nistelrooy (33 de ani) să vină în Franţa. Publicaţia citată susţine că, în cazul în care Van Nistelrooy va refuza să se transfere la Lyon, gruparea din Hexagon este dispusă să-l achiziţioneze pe Klaas-Jan Huntelaar, un alt olandez de la Real.

După ce a făcut două achiziţii de marcă, portughezul Cristiano Ronaldo şi brazilianul Kaka, echipa Real Madrid încearcă să scape de olandezii Van Nistelrooy, Huntelaar, Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder şi  Royston Drenthe, dar aceştia se opun transferului.

Pe de altă parte, Olympique Lyon a ajuns la un acord cu formaţia turcă Galatasaray pentru transferul atacantului ivorian Kader Keita la gruparea din Istanbul.

Ne puteți urmări și pe Google News