Evenimentul Zilei > Actualitate > Luna Amară şi Coma deschid concertul Ozzy Osbourne din Bucureşti
Luna Amară şi Coma deschid concertul Ozzy Osbourne din Bucureşti

Luna Amară şi Coma deschid concertul Ozzy Osbourne din Bucureşti

Formaţia Luna Amară va cânta în deschiderea concertului pe care celebrul rocker Ozzy Osbourne îl va susţine la Bucureşti, pe 2 octombrie, la Zone Arena, potrivit unui comunicat, remis Mediafax, de Mihnea Blidariu, membru al trupei româneşti.

Potrivit comunicatului, o altă formaţie românească prezentă în deschiderea concertului Ozzy Osbourne la Bucureşti va fi Coma.

Bazele trupei Luna Amară au fost puse în urmă cu zece ani, la Cluj-Napoca, când formaţia a fost fondată sub numele Tanagra Noise. Membrii formaţiei sunt recunoscuţi pentru introducerea trompetei ca un element inedit pentru sound-ul unei trupe de rock. Până în prezent, trupa a lansat albumele "Asfalt" (2004), "Loc lipsă" (2006) şi "Don?t Let Your Dreams Fall Asleep" (2009).

Formaţia îi are în componenţă pe: Mihnea Blidariu – trompetă, voce, chitară, Mihnea Andrei Ferezan – chitară, Sorin Moraru – bass, Nick Fagadar – voce, chitară şi Răzvan Ristea – tobe.

Până în momentul de faţă, Luna Amară a cântat pe aceeaşi scenă cu trupe precum Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Amorphis, Klimt1918, Toy Dolls. Anul acesta, Luna Amară a cântat în deschiderea concertelor pe care Anathema, Stone Sour, Alice In Chains şi Rammstein le-au susţinut pe scena Tuborg Green Fest/ Sonisphere.
Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc la Zone Arena, pe 2 octombrie. Concertul va începe la ora 20.30 şi se va încheia la ora 22.00, pentru a nu tulbura ordinea şi liniştea publică.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy Osbourne va cânta la Zone Arena

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: