Evenimentul Zilei > Actualitate > Luminița Anghel, jignită după ce a dezvăluit ce notă i-a dat lui Mihai Trăistariu la Eurovision
Luminița Anghel, jignită după ce a dezvăluit ce notă i-a dat lui Mihai Trăistariu la Eurovision

Luminița Anghel, jignită după ce a dezvăluit ce notă i-a dat lui Mihai Trăistariu la Eurovision

Luminiţa Anghel a povestit că a fost jignită de fanii lui Mihai Trăistariu, după ce a făcut publică nota dată la concursul Eurovision acestui artist.

„Am fost insultată abia dupa ce mi-am spus nota public. Nimeni nu a știut exact cum au fost jurizați. Mă aşteptam să existe și răutăți, însă nici chiar așa. Susținătorii participanților sunt cei care m-au jignit”, a declarat Luminita Anghel la Kanal D.

 

„Am primit mesaje pe Facebook, ale susținătorilor, eram înjurată. De la ‘grasă’, ‘geloasă’, ‘vai de capul tău’, am primit numeroase înjurii.  Am primit mesaje de la fanii lui Mihai Trăistariu. Nu am vrut să zic asta. Cred că acest eveniment naște patimi, nu cred ca au fost pusi de cineva.  Eu am fost acuzata ca i-am dat nota 8, deși i-am apreciat prestația vocala. Eu n-am punctat doar vocea. Am notat vocea și impresia artistică, show-ul”, a mai spus Luminita Anghel.