Evenimentul Zilei > Actualitate > Lucian Mândruţă are din nou serviciu
Lucian Mândruţă are din nou serviciu

Lucian Mândruţă are din nou serviciu

După ce şi-a ţinut în tensiune întreaga zi prietenii de pe Facebook, promitându-le că le va dezvălui detalii referitoare la "noul său serviciu", vedeta Antenei 1, Lucian Mândruţă, a anunţat, la ora 20.00, că are o nouă emisiune, numită "Nimic important", de data aceasta pe postul Antena 2.

Lucian Mândruţă începe, în această seară, de la ora 21.30, noua emisiune la Antena 2, "un talk show de societate, un fel de smart entertainment, ce se va difuza de luni până joi. Eu voi fi moderantorul şi în funcţie de situaţie, voi avea unul sau mai mulţi invitaţi", ne-a declarat Mândruţă.

După ce a prezentat vreme de şapte ani, alături de Alessandra Stoicescu, la pupitrul Observatorului, Lucian Mândruţă a fost, pentru aproximativ 4 luni, moderatorul emisiunii de divertisment "Pâine şi circ", transmisă de Antena 1.

Pe 29 mai, când a fost difuzată ultima ediţie a acestei emisiuni, Mândruţă declara că este conştient că şi-a dezamăgit publicul de la ştiri (şi nu numai, având în vedere audienţele scăzute înregistrate de emisiune pe tot parcursul difuzării acesteia), dar promitea să-şi ia revanşa cu un nou proiect, care urma să fie demarat în toamnă.

Emisiunea "Nimic important" va dura o oră şi înlocuieşte talk-show-ul "Vorbe grele", moderat de Victor Ciutacu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: