Evenimentul Zilei > Actualitate > Lovitură pentru Mario Iorgulescu! Judecătorii întreabă de el prin străinătate
Lovitură pentru Mario Iorgulescu! Judecătorii întreabă de el prin străinătate

Lovitură pentru Mario Iorgulescu! Judecătorii întreabă de el prin străinătate

Ca și cum dosarul în care, beat și drogat, a ucis un om cu mașina nu era de ajuns, judecătorii se interesează de Mario Iorgulescu și în altă cauză penală.

Este vorba de un dosar în care fiul boss-ului LPF Gino Iorgulescu a ajuns în instanță după ce a cerut unui prieten o sumă de bani, apoi, în loc să-i returneze banii, la bătut crunt, potrivit Cancan.

Potrivit sursei citate, se pare că bărbatul care l-a împrumutat pe Mario Iorgulescu a fost chemat la o adresă, sub pretextul achitării datoriei, însă acolo a fost bătut și sechestrat.

Bătut cu ciocanul de șnițele

„M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a relatat victima felul în care a înțeles fiul prședintelui LPF să-și achite datoriile. Victima a mai povestit că a fost bătut „în reprize” de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele.

Și mai ciudat este că, în primă instanță, Mario Iorgulescu a fost achitat. Dar acum, scrie Cancan, judecătorii de la Curtea de Apel București au decis să ceară relații în străinătate, acolo unde Mario se recuperează după accidentul rutier pe care l-a provocat, în toamnă, pe Șoseaua Chitilei.

Magistrații vor să afle care este starea de sănătate a lui Iorgulescu, așa că au cerut un document oficial de la clinica din Italia. Pe baza informațiilor primite, instanța va decide dacă tânărul  poate fi judecat în lipsă.

Unul sub pământ, altul la recuperare în Italia

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, se află de câteva luni în Italia, pentru a se recupera după rănile suferite în accidentul teribil pe care l-a provocat în Bucureşti în septembrie, în care a ucis un tânăr, lăsând orfane două fetițe.

Polițiștii au constatat că Mario Iorgulescu a consumat alcool şi substanţe interzise înainte de a se urca la volan şi de a produce accidentul în care a fost ucis un șofer nevinovat pe nume Dani Vicol.

Fiul lui Gino Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală.