Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură grea pentru PRO TV. Ce s-a întâmplat cu serialul „vedetă” al televiziunii?
Lovitură grea pentru PRO TV. Ce s-a întâmplat cu serialul „vedetă” al televiziunii?

Lovitură grea pentru PRO TV. Ce s-a întâmplat cu serialul „vedetă” al televiziunii?

Serialul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV, a suferit o înfrângere usturătoare în cadrul premilor acordate la Gala TV Mania, fiind „depășit” de serialul „Vlad”.

Ieri – 25 noiembrie – TV Mania și-a anunțat câștigătorii cele de-a 18 ediții. Gala a avut loc la Teatrul Național, sala Atelier, și a fost prezentată de Marius Florea Vizante.

„Lupta” s-a dus între Pro TV și Antena 1, iar scorul general a fost de 6 la 4. Însă cea mai mare surpriză a galei a constituit-o înfrângerea serialului „Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV, informează paginademedia.ro.

Serialul care a ocupat prima poziție a fost… „Vlad”, difizat tot de postul Pro Tv. Premiul pentru cea mai bună emisiune de știri a fost adjudecat, din nou, de imaginea-simbol a Pro TV, Andreea Esca.

Cea mai bună emisiune de divertisment de zi a fost desemnată ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, iar cel mai bun show culinar –„Chefi la Cuțite”. Smiley a primit premiul pentru „Cel mai bun jurat”, iar cea mai bună emisiune de reportaje a fost desemnată ”România, te iubesc” de la Pro TV.