În toamna lui 2011, Andreea Raicu și Dragoș Vîlcu (prin Multimedia Est) fondau compania Andreea Raicu Network SRL. Fiecare deținea jumătate din companie. Andreea venea cu numele, cu reputația, cu domeniul, iar Dragoș Vîlcu (cel care deține compania de producție Multimedia Est) cu partea logistică, finanțare, management și dezvoltare. Proiectul a însemnat un site de conținut, dar și un magazin online.

Andreea a reunțat în acest an la parteneriatul pentru andreearaicu.ro cu Dragoș Vîlcu. Potrivit unui comunicat al companiei Andreea Network (unde administrator e Dragoș Vîlcu), „Andreea și-a manifestat intenția, în nenumărate rânduri în ultimele luni, de a dezvolta un proiect personal separat de SC Andreea Raicu Network SRL, societatea care a operat site-ul andreearaicu.ro în ultimii 7 ani".

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ruptura vine pe fondul unor neînțelegeri dintre Andreea și Vîlcu. Urmarea:

Andreea a notificat compania să nu mai folosească marca Andreea Raicu. În prezent, pe AndreeaRaicu.ro este doar o fotografie cu vedeta și un text scurt: „Vă aștept în lumea mea, în care să experimentăm și să învățăm cât mai multe împreună"