Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură năpraznică pentru DRAGNEA de la ONŢANU. Ce a făcut preşedinta ORGANIZŢIEI ADER-Anglia aflată în VACANŢĂ în România
Lovitură năpraznică pentru DRAGNEA de la ONŢANU. Ce a făcut preşedinta ORGANIZŢIEI ADER-Anglia aflată în VACANŢĂ în România

Lovitură năpraznică pentru DRAGNEA de la ONŢANU. Ce a făcut preşedinta ORGANIZŢIEI ADER-Anglia aflată în VACANŢĂ în România

Partidul ADER, al fostului primar al sectorului 2 Neculai Onţanu, anunţă, într-un comunicat de presă, că, după discuţii în cadrul Biroului Executiv, a ajuns la concluzia că locuitorii judeţului Teleorman s-au săturat de PSD.

Locuitorii din  judeţul lui Liviu Dragnea, Teleorman, trăiesc ca în secolul XIX, spune ADER.

“În cadrul şedinţei Biroului Executiv al Partidului ADER din judeţul Teleorman, locuitorii judeţului lui Liviu Dragnea au explicat că s-au săturat de PSD.

Au fost analizate şi semnalate şi problemele grave cu care se confruntă judeţul Teleorman: Inserţie deficitară pe piaţa muncii datorită discriminării politice, absorbţia deficitară a fondurilor europene, investiţii slabe în reţeaua şcolară, investiţii şi management deficitar în unităţile spitaliceşti, accesul dificil al tinerilor la locuinţe ANL, investiţiile în general şi mai ales în infrastructură sunt inexistente.

Totodată, locuitorii judeţului păstorit deLiviu Dragnea s-au plâns că şosele sunt impracticabile, de lipsa canalizării şi a reţelelor de apă şi gaze – care nu permit dezvoltarea socială.  Concluzia a fost că viaţa locuitorilor din judeţul Teleorman este ca în secolul XIX.

De aceea, partidul ADER a hotărât să se implice şi să îmbunătăţească viaţa locuitorilor judeţului Teleorman.

Astfel, s-a discutat despre stadiul de organizare a partidului la nivel judeţean, organizaţii locale orăşeneşti constituite şi demersurile ce urmează a fi făcute în viitor. Au fost prezentate obiectivele Partidului ADER şi politicile celorlalte partide care nu mai au de oferit nimic bun românilor. În acelaşii timp au fost prezentate şi analizate realităţile actuale ale judeţului Teleorman.

La întâlnire au fost prezenţi, Preşedintele partidului dl. Neculai Onţanu, dl. Marius Cosmescu, Secretarul General, dl. Prof.univ.dr. Laurenţiu Rece, Preşedintele Consiliului Naţional al partidului, dna. Veronica Ariton, preşedinta Organizaţiei Partidului ADER din Anglia aflată în vacanţă în România, dl Gl.Bg (r) Constantin Răileanu, dna. Mariana Georgescu, dl. Emil Sburlea, dna. Crenguţa şi Dragoş Zlătoianu, dna. Prof. Eleonora Toma, vicepreşedinţi ai partidului.

Din partea organizaţiei Partidului ADER din judeţul Teleorman au fost prezenţi domnul Grecu Silviu, preşedintele organizaţiei Partidului ADER Teleorman si vicepreşedinţi şi preşedinţi de organizaţii locale din: municipiul Roşiorii de Vede şi comunale din Pereti, Plosca, Buzescu, Troianu, Broşteanca, Piatra, Scrioaştea, Măldăieni, Seacăa,  Gresia, Dudeşti, Rădoieşti, Drăgănescu, Vârtoapele”, se arată în comunicatul ADER.

Partidul lui Onţanu reaminteşte că “populatia actuală a judeţului este de 381.051 locuitori, s-a redus cu peste 24%  din 1992, până în prezent. Judeţul Teleorman: o forţă economică înainte de 1989, în prezent este printre cele mai sărace judeţe din ţară. Rata şomajului este 8,5 %, adică 13.147 persoane. Populaţa ocupată este de doar  132,7 mii personae. Activitatile importante ale judetului Teleorman sunt:  agricultura, serviciile şi constructiile”.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: