Fostul mare internaţional român din perioada anilor '60 – '70, Radu Demian, a încetat din viaţă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Federaţiei Română de Rugby (FRR).

„FRR îşi exprimă regretul faţă de decesul fostului mare internaţional care a evoluat între anii 60-70, Radu Demian. Supranumit 'Gigantul Carpaţilor', fost căpitan al României, acesta a încetat din viaţă sâmbătă noaptea, la vârsta de 80 de ani, în urma unui infarct. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în postarea FRR.

Şi rugbyul francez este în doliu după decesul, vineri seara, a unui jucător de doar 21 de ani, de la echipa de ligă secundă Aurillac, în urma unui placaj încasat în timpul unui meci amical.

Louis Fajfrowski, 21 de ani, a murit chiar la vestiare, după ce a fost înlocuit în minutul 60 al confruntării cu echipa Rodez, acuzând şocul unui placaj recepţionat cu puţin timp înaintea efectuării schimbării.

La Aurillac a evoluat o perioadă şi fostul internaţional român Romeo Gontineac, cel care a devenit ulterior antrenor al „Stejarilor”, calificând prima reprezentativă la CM de rugby din 2011 din Noua Zeelandă, notează Agerpres.