Evenimentul Zilei > Politica > LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU ALINA GORGHIU și VASILE BLAGA! Un deputat important l-a ales pe CĂLIN POPESCU TĂRICEANU.
LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU ALINA GORGHIU și VASILE BLAGA! Un deputat important l-a ales pe CĂLIN POPESCU TĂRICEANU.

LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU ALINA GORGHIU și VASILE BLAGA! Un deputat important l-a ales pe CĂLIN POPESCU TĂRICEANU.

Mihăiţă Calimente a devenit membru PNL la începutul anilor 2000. În perioada 2000-2012 a fost vicepreşedinte al PNL Arad. A fost ales deputat în trei legislaturi consecutive, fiind președintele Comisiei de supraveghere a SIE. Azi și-a anunțat demisia din PNL și înscrierea în ALDE.

„În PNL, atmosfera a devenit irespirabilă” a declarat, în exclusivitate, Mihăiţă Calimente. „Nu mi-am putut închipui niciodată că poate exista băsism fără Băsescu. În momentul în care Gheorghe Falcă a fost numit preşedinte unic al filialei arădene a partidului, mi-am dat seama că locul meu nu mai este în acest partid. După ce am luptat zece ani împotriva apucăturilor lui Traian Băsescu şi a celor care au fost în jurul lui şi au jefuit această ţară, m-am trezit coleg cu ei şi chiar mi-au devenit şefi. N-am tăcut nici pe vremea comunismului şi mi-ar fi ruşine de mine dacă aş tăcea acum” a adăugat deputatul arădean. El a ţinut să precizeze că a cunoscut şi în PDL oameni de bună calitate şi de onoare dar e deranjat de faptul că cei aflaţi în cercurile apropiate lui Traian Băsescu, de la care se aştepta să facă un pas lateral, sunt cei care dau tonul în continuare în noul PNL. Mi se pare inacceptabil ca noi, peneliştii, să devenim băsişti, cu Băsescu în afara partidului şi care, în declaraţiile publice, vine cu idei schimbate”. Declarația a fost făcută pentru pressalert.ro

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: