Evenimentul Zilei > Economie > LOTERIA BONURILOR: POZELE bonurilor câștigătoare, trimise FISCULUI prin intermediul telefonului
LOTERIA BONURILOR: POZELE bonurilor câștigătoare, trimise FISCULUI prin intermediul telefonului

LOTERIA BONURILOR: POZELE bonurilor câștigătoare, trimise FISCULUI prin intermediul telefonului

Autorităţile vor să creeze o aplicaţie pentru telefon prin care bonurile fiscale să fie pozate şi transmise în vederea intrării în loteria bonurilor fiscale, a spus ieri Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, în cadrul unei emisiuni difuzate de România TV.

„A fost adus un amendament în Camera Deputaţilor, având în vedere numărul foarte mare de câştigători, pentru a creşte câştigul pe care cei norocoşi pot să-l primească. Acesta presupune că, din toate bonurile extrase, vor fi 100 către care se vor împărţi (câştigurile n.r)", a explicat ministrul. 

Acesta a completat că, prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil, bonurile ar putea fi fotografiate și transmise la Fisc, pentru a participa la loterie. 

"Sperăm ca până la finalul acestui an să avem acest sistem printr-o aplicaţie a telefonului pentru a încuraja acest lucru şi pentru a creşte numărul bonurilor fiscale care intră în această competiţie. Adică, într-o lună de zile, toate bonurile să intre în această competiţie. Pur şi simplu se va poza acest bon şi va fi trimis către sistemul central", a afirmat ministrul Finanţelor. 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: