Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Groza a lansat o nouă manea. Poate să bată recordurile. Ce secrete ascunde melodia. VIDEO
Loredana Groza a lansat o nouă manea. Poate să bată recordurile. Ce secrete ascunde melodia. VIDEO

Loredana Groza a lansat o nouă manea. Poate să bată recordurile. Ce secrete ascunde melodia. VIDEO

Loredana Groza și-a lansat o nouă manea, alături de alți opt artiști din domeniu.

Loredana Groza și „regii” manelelor au lansat o nouă poveste muzicală. După succesul înregistrat la piesele „Fericire” și „Bună dimineața”, ce au adunat peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube, Loredana colaborează din nou cu cei mai de seamă maneliști și își încearcă norocul cu o altă piesă.

O nouă manea lansată de Loredana

Loredana Groza a decis să colaboreze din nou cu Costi și  împreună cu Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și Ștefan de la Bărbulești, pentru lansarea manelei „Suflet și Trup”.

Videoclipul a fost lansat miercuri, 23 iunie, și a strâns mii de vizualizări în doar câteva ore.

Piesa face referire la iubirea și prețuirea celui drag, precum și la momentele frumoase petrecute alături de cealaltă persoană. Videoclipul lansat o prezintă ca protagonistă pe Loredana Groza. În cadru apar și ceilalți opt artiști.

Loredana Groza speră ca și aceasta să bată recordurile, iar dorința sa se pare că are toate șansele să devină realitate, fiindcă, la doar câteva ore de la lansare, „Suflet și Trup” a strâns deja peste 58.000 de vizualizări.

Cine a convins-o pe Loredana să cânte manele

Costi Ioniță, în al cărui proiect, Fortza Generation, colaborează cei mai cunoscuți maneliști din România, a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele.

„Acest proiect ar fi trebuit să fie un cadou pentru Jador deoarece eram sigur că el va fi câștigătorul Survivor.

«Suflet și Trup» este piesa lui de suflet interpretată alături de artiști de renume precum Loredana, Adi de la Vâlcea, dar și Ștefan de la Bărbulești, despre care am aflat că este preferatul tatălui său.

Așadar, este un proiect dedicat învingătorului. Toți colegii au răspuns pozitiv acestei colaborări, fapt ce m-a făcut să mă implic foarte mult și să mă bucur de o așa încununare alături de titanii muzicii de petrecere și mai ales, alături de Loredana, diva muzicii din România.

Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru și Baboiash sunt cei alături de care mă bucur de acest proiect în care am pus foarte mult suflet!!! Vă pupă Costi FORTZZA”, a declarat artistul.

”Fericire”, premieră în industria muzicală românească

”Fericire”, piesa lansată de Loredana Groza, împreună cu cei mai celebri maneliști din România, a reușit să ajungă în topul mondial, ocupând locul opt. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, într-o postare pe rețele sociale.

Loredana Groza a lansat piesa Fericire împreună cu 10 maneliști de top, printre care Florin Salam, Jador, Culiță Sterp, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova. Versurile piesei Fericire sunt scrise de Costi Ioniță.

„Number 8th worlwide. First time ever 4 a romanian song. (n.red. Locul opt la nivel mondial. Prima oară în istorie pentru o melodie românească. Prima oară în istoria muzicii românești‼️”, a scris Loredana, într-o postare pe Facebook.