Locul în care nopţile se câştigă: Tralala, un club cu vino-ncoa

Locul în care nopţile se câştigă: Tralala, un club cu vino-ncoa

Născut din entuziasm şi idei, localul cochet de pe Lipscani oferă muzică "alive" la platane şi o atmosferă de bună dispoziţie. Spaţiul va gazdui proiecţii video şi concerte.

Pornit din scânteia a trei minţi sprinţare, clubul Tralala s-a deschis, joi seară, cu o petrecere pentru prieteni. Şi, pentru că a fost vorba despre un "friends preview", atmosferei nu i s-a dat tocmai acel aer protocolar obişnuit la astfel de evenimente.

Gândit ca locul unde să simţi în primul rând că nu pierzi timp şi bani, clubul dintr-un vechi subsol din gangul bătrânului Lipscani se delimitează de tiparele altor locuri de petrecere din zonă.

După luni întregi de brainstorming, cei trei proprietari au ajuns la concluzia că nu doresc să ofere celor care le calcă pragul nici tablouri care să amintească de Micul Paris, nici fier forjat şi nici tapet înflorat de cârciumă boemă, ci simplitatea confortabilă a unui spaţiu în care să se destindă şi pe care să-şi dorească să-l revadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Povestea de jur-împrejur

Tocmai de aceea, în subsolul de pe Lipscani 43 zidurile sunt vopsite în culori calde şi spun poveşti închipuite şi desenate de Erika Benedek, artista care le-a şi dat un nume - "catzekotoi". O adevărată "Istorie ieroglifică" se află de-a lungul pereţilor Tralala, numai că, de această dată, nu sunt nici Struţocămile şi nici Inorogi, ci oameni stilizaţi, cu figuri de animale şi păsări, într-o înlănţuire de mişcări care par să descrie întocmai euforia dansului.

Muzica este alive şi porneşte din platane, pentru că în Tralala sunt invitaţi să mixeze DJ-i cu renume. "În plus, vor fi seri de funk, de jazz, chiar o să trecem printr-o paletă destul de mare de genuri de muzică", ne-a spus Mihaela Biriş, unul dintre proprietarii locului. Ea este cunoscută drept unul dintre iniţiatorii brandului Tralala, însă noul club nu mai are în comun cu vechea casă decât numele.

Viitorul Tralala nu se anunţă doar muzical, pentru că oamenii din spatele proiectului spun că intenţionează ca spaţiul să fie gazda unor evenimente culturale, precum expoziţiile sau proiecţiile de film.

PETRECERI

La platane

După seara pentru prieteni, printre care s-au numărat regizorul Bobby Păunescu, actriţa Monica Bârlădeanu, artişti, designeri şi modele, club Tralala a avut marea deschidere, aseară, cu o petrecere antrenată de la platane de ZICU & UFE.

În seara aceasta, şirul evenimentelor continuă cu prezenţa unuia dintre cele mai cunoscute nume ale scenei electro româneşti, LEIZABOY. DJ-ul are o experienţă de peste nouă ani în domeniu şi colaborări cu festivaluri precum TIFF sau Music on Film - Film on Music , organizat la Praga.

Mâine, mae ştri de ceremonie vor fi alţi doi reprezentanţi ai muzicii electronice, Jo.E şi Hado. 1 Decembrie se sărbătoreşte "Tralala" cu un concert al celor de la Subcarpaţi, care vor cânta România actuală.

DE SUCCES. Unii dintre cei mai renumiţi DJ-i fac parte din programul Tralala FOTO: OCTAVIAN COCOLOŞ