„Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”

„Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”

Primăria Sectorului 6 şi Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec, au reluat campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”, cu sprijinul partenerului Bosch.

Parte a doua din această campanie de primăvără se va desfăşura sâmbătă, 7 aprilie. La prima acţiune, din 31 martie, în ciuda vîntului puternic, 144 de bucureşteni au depus peste 4.000 de kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Având în vedere că duminică sunt Floriile, odată cu tradiţionala curâţenie de sărbători, este ocazia un moment tocmai potrivit pentru a scăpa şi de echipamentele electrice de care nu mai au nevoie, într-un mod responsabil. De aceea, bucureştenii din Sectorul 6 sunt invitaţi să se debaraseze de ele. Cum se va desfășura campania Sâmbătă, 7 aprilie, acţiunea de colectare din Sectorul 6 va începe la ora 10.00. Bucureştenii sunt aşteptaţi să depună DEEE, până la ora 17.00, la cele cinci puncte de colectare special amenajate:

  • Complex Apusului - parc
  •  Intersecţia Iuliu Maniu cu Şos. Virtuţii
  • Calea Giuleşti – Podul Grant
  • Părculeţ Crângaşi – intrarea dinspre metrou Crângaşi
  •  Intersecţia Bd. Constructorilor cu Calea Giuleşti  

Punctele de colectare sunt deschise tuturor bucureştenilor interesaţi să scape de echipamentele nefolositoare sau defecte, indiferent de sectorul în care locuiesc. Beneficiază însă de preluarea gratuită de la domiciliu doar cetăţenii din Sectorul 6 care vor să scape de deşeurile foarte grele sau voluminoase. Pentru mai multe informaţii sau pentru programarea unui transport de la domiciliu, cetăţenii au la dispoziţie mai multe numere de telefon, după cum urmează: Romtelecom - 021.311.70.99, Vodafone – 0731.136.942, Orange – 0755.365.596, Cosmote – 0767.670.412. Apelurile vor fi preluate până sâmbătă, 7 aprilie, între orele 9.00-17.00. Toţi deponenţii de DEEE vor fi înscrişi la o tombolă cu premii oferite de partenerul Bosch, ai cărei câştigători vor fi extraşi la data de 7 aprilie, la ora 19.00, la Primăria Sectorului 6. Premiile campaniei constau în electrocasnice Bosch: 5 maşini de spălat rufe, 10 aspiratoare şi 10 roboţi de bucătărie.

Ne puteți urmări și pe Google News