Evenimentul Zilei > Monden > Liviu Teodorescu cantă la patru instrumente! Fanii l-au denumit omul orchestră!
Liviu Teodorescu cantă la patru instrumente! Fanii l-au denumit omul orchestră!

Liviu Teodorescu cantă la patru instrumente! Fanii l-au denumit omul orchestră!

Liviu Teodorescu, tânărul sensibil şi romantic este cea mai bună voce masculină din România, el reuşind să strângă la toate piesele sale milionane de vizualizări pe Youtube.

Toate piesele lui Liviu Teodorescu conţin un mesaj profund care ne dezvăluie personalitatea lui, romantică. Artistul este foarte talentat, şi pe lângă vocea remarcabilă, foarte apreciată de publicul român face beatbox, cânta la pian, chitară, muzicuță şi tobe fiind astfel supranumit de fani omul orchestra. Este un artist multitalentat care a reuşit că cucerească publicul din România datorită complexităţii sale artistice.

Liviu Teodorescu a lansat săptămâna trecută piesă „Cine m-a pus”, o piesă emoţionantă, care surprinde naivitatea şi inocenţa cu care trăiesc oamenii iubirea. Piesă îl dezvăluie de Liviu cuprins de regrete şi de nelinişte din cauza miilor de întrebări care îi trec mereu prin minte. Piesă a avut un impact foarte puternic în mediul on-lin e şi reuşit în doar patru zile să stânga peste un milion de vizualizări pe Youtube.

„Este o stare pe care toţi o simţim la un moment dat în viaţă şi cred că mulţi oameni se regăsesc în piesă mea. Îmi doresc că oamenii să empatizeze cu mine şi să întelegă sentimentele pe care le-am simţit. Am piesă asta scrisă şi compusă de foarte mult timp în studioul meu LiTe Production şi tot de foarte mult timp mă sfătuieşte lumea să o scot. Am produs-o alături de Şerban Cazan şi de Smiley, la Hahaha Production. Am schimbat împreună cu Smiley versurile la refren şi uite aşa a ieşit duma asta cu „Cine m-a pus”!”

Sânziana Negru, joacă rolul iubitei în cel mai recent videoclip, ea a fost desemnată de publicaţiile de specialitate drept cea mai frumoasă femeie din România. Blogul bruneţei strânge mii de cititoare în fiecare zi. „Sânziana Negru este o profesionistă şi îi mulţumesc că a acceptat invitaţia de a fi rolul feminin în clipul meu. De mult o urmăream şi îmi doream să colaborez cu ea.”

Liviu Teodorescu nu este doar voce deosebită din industria muzicală românească, el este şi compozitor şi textier, realizând piese pentru artişti precum Alina Eremia, Andra, Adda, What’s Amna, Rubi şi Robert Toma. acesta şi-a deschis propriul studio de producţie muzicală, numit Production.