Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea, despre pensia lui Augustin Lazăr. „Uite că e posibil! Când am mărit pensiile, le-am mărit și pentru buni și pentru răi”
Liviu Dragnea, despre pensia lui Augustin Lazăr. „Uite că e posibil! Când am mărit pensiile, le-am mărit și pentru buni și pentru răi”

Liviu Dragnea, despre pensia lui Augustin Lazăr. „Uite că e posibil! Când am mărit pensiile, le-am mărit și pentru buni și pentru răi”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sâmbătă, la Iași, făcând referire la pensia pe care o va câștiga procurorul Augustin Lazăr, în valoare de 27.000 de lei, că PSD a mărit pensiile și pentru buni și pentru răi. Augustin Lazăr va avea o pensie

„Mă întreba cineva ieri, cum e posibil ca acest om să iasă la pensie cu o pensie atât de mare? Uite că e posibil! Noi, când am mărit pensiile, le-am mărit și pentru buni și pentru răi. Nu aici poți să faci filtru. Filtru se face de către cei care au dreptul și putința să o facă. De exemplu, Iohannis, care putea să-l revoce până să iasă la pensie, dar nu l-a revocat de frică. Când ai șase case furate și dosare la Lazăr, ți-e frică”, a spus Liviu Dragnea la Iași.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.