Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea:” Ați sesizat dvs, sau dl Iliescu că PSD a blocat Justiția?. Adică, contra mascaților care l-au luat pe Mazăre au fost trupe de la PSD?”
Liviu Dragnea:” Ați sesizat dvs, sau dl Iliescu că PSD a blocat Justiția?. Adică, contra mascaților care l-au luat pe Mazăre au fost trupe de la PSD?”

Liviu Dragnea:” Ați sesizat dvs, sau dl Iliescu că PSD a blocat Justiția?. Adică, contra mascaților care l-au luat pe Mazăre au fost trupe de la PSD?”

PSD nu a întreprins întreprins nicio acţiune, nici politică, nici de altă natură, de blocare a Justiţiei în cazul social-democraţilor cercetaţi penal, a dat asigurări președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Solicitat să comenteze declaraţiile preşedintelui PSD, Victor Ponta,  care spus că nu se dezice de membrii PSD cercetaţi penal, în contexul în care preşedintele de onoare, Ion Iliescu făcea apel, recent, ca Justiţia să fie lăsată să-şi facă treaba, Dragnea a răspuns: "Daţi-mi voie să încep răspunsul cu o întrebare, e o întrebare ajutătoare: aţi sesizat dumneavostră, sau domnul preşedinte Iliescu, că PSD a blocat într-un fel Justiţia?".

"Adică, contra mascaţilor care l-au luat pe Radu Mazăre de la restaurant au fost ceva trupe de la PSD, Radu Mazăre fiind într-adevăr un monstru şi un uriaş care era cu săbii la el şi cu pistoale?", a mai spus Dragnea, citat de mediafax.ro.

El a menţionat că e posibil ca Ion Iliescu să nu fi fost bine informat atunci când s-a pronunţat asupra acestei teme şi a subliniat faptul că PSD nu a întreprins întreprins nicio acţiune, nici politică, nici de altă natură, de blocare a Justiţiei.

"Am văzut declaraţia domnului preşedinte Iliescu, îl respectăm, este preşedintele de onoare al nostru, dar poate nu a fost bine informat. PSD nu a întreprins nicio acţiune, nici politică, nici de altă natură, pentru a bloca procedurile judiciare, absolut niciuna", a mai spus Dragnea.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, declara, recent, într-un interviu, că Justiţia trebuie să-şi facă datoria, indiferent despre cine este vorba şi partidul nu poate să apere oameni care intră în conflict cu legea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: