Linda Teodosiu s-a întors la şcoală | VIDEO

Linda Teodosiu s-a întors la şcoală | VIDEO

Linda Teodosiu, adolescenta de origine română care participă la concursul „Germania caută Superstarul“, a trecut cu bine de cea dea patra etapă, desfăşurată sâmbătă seara sub mottoul „greatest hits“, unde a interpretat piesa „One Day In Your Life“, a cântăreţei americane Anastacia.

Mai mult, tânăra de 16 ani i-a impresionat atât pe membri juriului, în special pe managerul de talente muzicale Anja Lukaseder, cât şi pe fanii din faţa televizoarelor prin decizia sa de a se reîntoarce la şcoală.

Lukaseder s-a arătat foarte impresionată de decizia Lindei, după cum a subliniat într-un interviu recent: „Fata asta, care e capabilă să-şi urmeze cele trei ore de cursuri şi apoi să participe la antrenamentul vocal, am încredere că e capabilă să realizeze uluitor de multe lucruri“, a declarat ea.

Pe perioada concursului, candidaţ ii se află într-un fel de cantonament, fiind cazaţi într-o vilă de 450 de metri pătraţi, situată în apropierea oraşul Köln. Aici, ei au un program destul de strict, compus din antrenamente vocale, lecţii de dans, actorie, ore de înregistrări, dar şi odihnă. „Dimineaţa, când în vilă este linişte deplină şi toţi ceilalţi dorm, Linda este de mult trează şi deja în drum spre şcoală“, anunţă postul de televiziune RTL, gazda emisiunii-concurs. „Mi se pare extraordinar că pot merge din nou la şcoală. Îmi place şcoala şi nu am mai fost de mult timp acolo. N-ar fi înţelept să pierd atâtea cursuri“, spune Linda. În timp ce toată lumea se întreabă cum reuşeşte să împace şi şcoala, şi cantonamentul, Linda spune că „este o schimbare bine-venită“.

Ne puteți urmări și pe Google News

Linda frecventează cursurile clasei a noua, la o şcoală particulară din Köln, iar în momentul de faţă, cu sprijinul directoratului, programul ei este redus la numai trei ore pe zi.