Partida e una foarte importantă pentru brașoveni, care luptă pentru evitarea retrogradării.

FC Brașov – Universitatea Cluj
Marcatori:
Mateiu 19 / Pele 55
FC Braşov: Felgueiras – Velayos, Majernik, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu – Nuno Viveiros, Mateiu, Davide Dias, Buga – Moutinho (Udoji ’62), Hadnagy
Antrenor:
Ionuţ Badea

Universitatea Cluj:
Bornescu – D. Popa, Galamaz, Szukala, Mendy – Cojocnean (Ad. Cristea ’46), Hoban, Cristescu (Pele ’50), Boştină (Drăghici ’69) – Grozav, Tony
Antrenor:
Claudiu Niculescu

Cartonaşe galbene:
Cr. Munteanu ’57, Udoji ’82 / Galamaz ’28, ’47, Mendy ’43
Cartonaş roşu:
Galamaz ’47
Arbitru:
Adrian Cojocaru

Arbitru: Ad. Cojocaru. Asistenţi: V. Avram, V. Urzică
Ionuţ Badea (antrenor Braşov): "Din păcate nu am reuşit să câştigăm un joc în care aveam mare nevoie de cele trei puncte.

Erau importante în economia clasamentului, dar şi pentru deblocarea noastră mentală, deoarece această echipă nu a mai câştigat de ceva vreme.

Există o teamă de reuşită, iar asta s-a văzut în situaţiile clare de gol pe care le-am avut. Au fost momente pe care le-am gestionat foarte bine, dar în a doua repriză valoare individuală a celor de la Cluj şi-a spus cuvântul. Trebuie să dăm dovadă de maturitate.

Am venit la FC Braşov într-un moment dificil şi cu siguranţă dacă nu credeam nu făceam acest pas. E unul dintre cele mai disputate campionate de până acum"

Claudiu Niculescu (antrenor Cluj): Este important pentru moralul băieţilor, mai ales că este al şaptelea joc fără înfrângere şi asta e tot ce contează.

Este adevărat că am jucat mai bine decât adverasrul în 10, dar cred că în 11 am fi putut obţine mai mult. Este greu să ne gândim acum la un loc de cupe europene. Acest punct nu ne ajută foarte mult.

Vom vedea ce va fi la finalul campionatului. Nu cred că am mai văzut un retur aşa de nebun, în care primele cinci echipe au toate şanse egale la titlu.
Cu siguranţă se va juca până în ultima etapă, iar 3-4 dintre ele s-ar putea să joace cu titlul pe masă. Este foarte greu de spus cine va câştiga"