Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA EUROPA. Astra și Oleksandria s-au anihilat reciproc la Giurgiu. Trupa lui Iordănescu Jr., fără șut pe poartă!
LIGA EUROPA. Astra și Oleksandria s-au anihilat reciproc la Giurgiu. Trupa lui Iordănescu Jr., fără șut pe poartă!

LIGA EUROPA. Astra și Oleksandria s-au anihilat reciproc la Giurgiu. Trupa lui Iordănescu Jr., fără șut pe poartă!

Astra și Oleksandria (Ucraina) au terminat la egalitate, 0-0, prima manșă a turului III preliminar. Deși au fost minute bune în superioritate numerică, „alb-negrii” nu au trimis niciun șut pe spațiul porții în timpul regulamentar de joc.

Se pare că odată cu plecarea lui Marius Șumudică de la echipă, precum și a câtorva jucători de marcă, fanii Astrei și-au pierdut din inters, chiar și când echipa lor evoluează în Europa League. Circa 1.500 de spectatori au fost prezenți în această seară pe arena din Giurgiu, la partida cu gruparea ucraineană Oleksandria.

Chiar dacă au trecut în turul 2 preliminar de de FK Zira (3-1, scor general), elevii lui Edi Iordănescu s-au văzut dominați de ucraineni, după primele 10 minute de joc. Era minutul 32 al meciului, iar gazdele nu își creaseră vreo ocazie de gol, în timp ce Oleksandria a tras timidă de la distanță. Primul act a fost unul dezamăgitor, mai ales de partea Astrei. Abia în minutul 43, șutul lui Gheorghe a trecut nu foarte mult peste „transversala” lui Pankiv.

Partea a doua a meciului a fost ceva mai intensă, dar nu din punct de vedere al jocului, ci al sancțiunilor. „Centralul” Dimitar Meckarovski aproape că a făcut uz de cartonașe, după ce a arătat 4 galbene și unul roșu, arătat în minutul 78. Astfel, Astra nu a putut profita nici măcar de superioritate numerică, iar acum o așteaptă un meci dificil în Ucraina, programat peste o săptămână (3 august).

Echipe de start:

Astra: P. Iliev – Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan – Mrzljak, Dandea – Nicoară, V. Gheorghe, Al. Ioniţă – Chipirliu
Rezerve: D. Lazar, Marquinhos, Poljak, Le Tallec, Piţian, R. Moise, Balaure
Antrenor: Edward Iordănescu

Olexandria: Pankiv – Chebotayev, Basov, Gitchenko, Batsula – Banada, Zaporozhan, Hrytsuk – Starenkyi, Sitalo, Poliarus
Rezerve: Levonidov, Bondarenko, Kalenchuk, Kulish, Ponomar, Tsurikos, Pashayev
Antrenor: Volodymyr Sharan

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: