Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble, la inimioara lui Fuego? După toată drama ei, asta da surpriză!
Lidia Buble, la inimioara lui Fuego? După toată drama ei, asta da surpriză!

Lidia Buble, la inimioara lui Fuego? După toată drama ei, asta da surpriză!

Marea Unire Zu anunță cel mai important moment muzical de pe 1 Decembrie. Mihai Morar și echipa de la Radio ZU au reușit să aducă pe scena unui mare concert un cuplu-bombă: Lidia Buble și Paul Surugiu-Fuego.

Paul Surugiu cunoscut ca „Fuego” este o rampă de lansare pentru orice artist pe care acesta îl „atinge”. Fie că au o carieră deja prosperă, fie că nu, prezența lui Fuego nu poate fi decât un mare plus. Lidia Buble știe asta și s-a lipit cu drag de faimosul artist.

Cei doi au mai colaborat și înainte, dar nu așa. Fuego a spus tot despre ce s-a petrecut între el și Lidia în ultima perioadă, când s-au pregătit pentru marele concert ZU.

„De fiecare dată când cânt cu Lidia Buble e o încântare! E un om bun, un coleg sincer și transmite o energie aparte! Nu suntem la prima colaborare. Acum câțiva ani am realizat un alt duet memorabil, cu melodia „Casa părintească nu se vinde” pe scena Naționalului din București, într-un concert de-al meu în care ea a fost guest-star, dar și în mai multe show-uri de televiziune.

De această data, la ZU, am decis să cântăm un șlagăr nemuritor, o piesă de succes a românilor, compusă de Edmond Deda, pe versurile lui Harry Negrin și lansată la Cerbul de Aur, de marea doamnă a muzicii românești, Luminița Dobrescu. Este vorba despre cântecul “OF, INIMIOARĂ”. Va fi show cu siguranță, mai ales că suntem două stiluri diferite și cumva ne unim forțele acum, pentru români, pentru a crea ceva care să rămână pe mai departe.

Eu sunt omul provocărilor și mereu am spus “DA”, atunci când vine vorba de lucruri atipice, dar de calitate! Dincolo de acest duet, la ZU, voi cânta cele mai de succes melodii ale mele din perioada de început, din anii 2000, din vremea în care cântam latino!”, a spus Paul Surugiu-Fuego.

Lidia Buble, care pare că a depășit momentele de suferință provocate de despărțirea de Răzvan Simion, a făcut și ea o mărturisire de senzație despre Fuego în timpul filmărilor pentru „Marea Unire ZU”.

Citiți continuarea articolului pe Rețete și Vedete, iar pe Fuego și Lidia îi puteți urmări pe 1 decembrie, de la ora 23.15, pe Antena 1.