Leonardo DiCaprio A FOST ATACAT de un RECHIN

Leonardo DiCaprio A FOST ATACAT de un RECHIN

Actorul american Leonardo DiCaprio a fost atacat de un rechin alb uriaș în timpul unor scufundări pe care le făcea, în 2006, în Oceanul Atlantic, lângă orașul sud-african Cape Town.

Actorul filma, atunci, filmul ”Diamantul sângeriu”, iar în momentul atacului se afla într-o cușcă de scufundare, scrie femalefirst.co.uk.

"Mi-era o teamă teribilă de rechini, iar când am filmat «Diamantul sângeriu», în 2006, chiar am rămas blocat într-o cuşcă cu un mare alb, ceea ce a fost grozav. Era un rechin alb uriaş (...), care a sărit după un ton prins deasupra cuştii, a încercat să îl muşte şi a intrat în cuşcă. Rămăsese cu jumătate din corp afară, eu m-am ghemuit pe podea, a încercat să mă muşte, dar am supravieţuit", a declarat Leonardo DiCaprio în emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" din 7 ianuarie, anunță Mediafax.

Actorul a recunoscut că a fost traumatizat de acest incident.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu mai vreau să repet experienţa, însă nu doresc nici să subapreciez activitatea lor, deoarece au proiecte extraordinare. Dar a fost absolut înfricoşător", a mai spus Leonardo DiCaprio. TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • DEZVOLTARE IMPRESIONANTĂ. Cum arătau marile orașe ale lumii în trecut și cât de mult au progresat | GALERIE FOTO
  • Fotografiile culturistului de 78 de ani te vor lăsa fără cuvinte. CARE ESTE SECRETUL SĂU
  • MAMĂ complet DENATURATĂ. Practică PROSTITUŢIA în faţa copilului. Şofer de TIR: ”Păi, cum aşa!? Copilul se uită la noi!” | VIDEO