Evenimentul Zilei > Actualitate > Le pun viaţa ÎN PERICOL: Cele mai dese PĂCATE ale femeilor
Le pun viaţa ÎN PERICOL: Cele mai dese PĂCATE ale femeilor

Le pun viaţa ÎN PERICOL: Cele mai dese PĂCATE ale femeilor

Bărbaţii au de suferit mai puţin decât femeile de pe urma acestor „obiceiuri”.

Este vorba despre unele dintre păcatele femeilor, care le afectează sănătatea. Unul dintre acestea este, potrivit experţilor, mâncatul emoţional. Şi femeile şi bărbaţii mănâncă pe fond de stres, dar cercetăttorii subliniază că bărbaţii au de suferit mai puţin decât femeile de pe urma acestui obicei.

La fel de mult

Femeile fiind mult mai predispuse să mănânce nesănătos când sunt triste, atenţia lor îndreptându-se spre alimente bogate în calorii şi dulciuri. Urmează faptul că nu dorm suficient de mult. Lipsa somnului poate duce la sporirea tendinţei de a consuma mai multe calorii şi chiar la dezvoltarea unor boli cardiovasculare. În plus, sunt obsedate de felul cum arată. Atât bărbaţii, cât şi femeile pot avea probleme cu imaginea de sine, însă femeile sunt mult mai predispuse spre obsesie decât bărbaţii.
Altceva: beau la fel de mult ca bărbaţii. Femeilor le este recomandat să bea mai puţin din două motive, menţionate de către specialişti: cântăresc mai puţin decât un bărbat şi au mai puţină apă în organism decât bărbaţii. Ceea ce înseamnă că organismul lor va dilua mai greu alcoolul ingerat. Un alt „păcat” este faptul că îşi fac constant griji despre orice. Fiind mult mai predispuse spre anxietate şi depresii decât bărbaţii şi având tendinţa de a se îngrijora în ceea ce priveşte viitorul şi de a regreta lucruri petrecute în trecut. Psihologii comentează că asemenea obiceiuri le pot pune viaţa în pericol femeilor dacă acestea nu iau măsuri pentru a reveni „la normal”.   

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: