Evenimentul Zilei > Actualitate > Laurent Blanc: „Problema jucătorilor mei este la cap”
Laurent Blanc: „Problema jucătorilor mei este la cap”

Laurent Blanc: „Problema jucătorilor mei este la cap”

Laurent Blanc, noul selecţioner al Franţei, a întinerit mult echipa "cocoşilor galici", dar nu a adus nimic nou ca exprimare în teren.

Blanc a cumulat două eşecuri din tot atâtea partide (1-2 cu Norvegia şi 0-1 cu Belarus, în primul meci din preliminarii) la cârma Franţei şi este deja asemănat cu Raymond Domenech, fostul selecţioner.

Blanc are mari dureri de cap pentru că Franţa va avea mâineseară un nou meci-cheie, cu Bosnia, în deplasare.

"Această partidă nu pică bine, pentru că drumul reconstrucţiei naţionalei va mai însemna câteva luni, dar trebuie să facem orice pentru a lua înapoi punctele pierdute cu Belarus", s-a văitat Blanc.

Francezii au şi mari probleme de lot. Atacanţii Hoarau, Remy şi Saha s-au accidentat. În locul lor a fost convocat de urgenţă Briand, iar Benzema va reveni după o accidentare.

"Franţa are un rezervor de talente"

Laurent Blanc e supărat foc pe jucători după eşecul cu Belarus. "Problema jucătorilor mei este la cap. Una am exersat la antrenamente şi alta au făcut ei pe teren. Ştiu că sunt multe nume noi, dar Franţa are un rezervor de talente, care trebuie în orice momentsădevinăsoluţiilanaţională. Acum trebuie să câştigăm în Bosnia", a spus selecţionerul Franţei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News