”Şi eu, şi cei din familia mea iubim muzica lui Vitas! Suntem fanii lui de ani de zile şi mi s-a părut normal ca într-un moment unic, la nunta mea, toată lumea să se bucure de vocea acestui cântăreţ remarcabil. Aşa că, imediat după valsul miresei, am dansat cu tatăl meu, iar apoi cu socrul meu pe muzica din Opera 2 a lui Vitas. A fost un moment foarte emoţionant! Până la urmă, toată lumea a dansat cu toată lumea pe această melodie!”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Mai mult, actriţa care și-a lansat recent show-ul de cooking ”Vertical Taste” pe canalul de YouTube, a mărturist că şi sora ei, Alina, a dansat pe muzica din ”Opera 2” la nuntă. ”A devenit o tradiţie de familie să dansăm pe muzica lui Vitas la nunţile noastre! Sper ca şi cei mici să o ducă mai departe!”, a mai spus Laura Cosoi.

Spectacolul pe care Vitas îl va susţine pe scena Sălii Palatului pe 7 aprilie şi la care actriţa a mărturisit că şi-a luat deja bilet, ”History of My Love. 15 Years with You”, face parte dintr-un amplu turneu internaţional, cu care “Vocea de diamante” va merge în săli de spectacole de pe trei continente, conform unui comunicat de presă. Cele mai reprezentative hituri ale cântăreţului şi cele care i-au adus popularitatea în lume vor putea fi ascultate şi în show-ul de la Bucureşti.

Biletele pot fi achiziţionate de pe Vreau Biliet,  http://vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant şi de la casă de bilete a Sălii Palatului.    

Videoclipul piesei Opera 2 a lui Vitas poate fi urmărit aici: