Lasere, dance britanic şi DJ de top la Liberty Parade 2010

Lasere, dance britanic şi DJ de top la Liberty Parade 2010

Ediţia din 2010 a unuia dintre cele mai importante evenimente dance organizate anual în România, care se va desfăşura pe 24 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn, promite invitaţi de excepţie.

Dacă anul trecut, la pupitrul „nebuniei” „Liberty Parade“, unul dintre cele mai mari evenimente de muzică dance organizate anual în România, şi-au mixat muzica DJ-i internaţionali cu renume, ca Ferry Corsten şi Planet Funk, dar şi unii dintre cei mai bine cotaţi dintre români, ca Liviu Hodor sau Vali Bărbulescu, alături de DJ Optick şi Cristi Stanciu, la ediţia de anul acesta se anunţă încă şi mai multe nume de prestigiu.

Organizatorii, care au început să lucreze pentru acest eveniment, anunţă că la petrecerea de pe 24 iulie, unde amfitrioni vor fi DJ-ii Vibe Fm, şi-a confirmat deja participarea invitatul principal, Above&Beyound.

Plaja dintre Venus şi Saturn, unde se va desfăşura petrecerea, va răsuna de muzica celor trei britanici, care au format, în anul 2000, grupul de muzică trance Above&Beyond, ale căror piese sunt mixate acum de unii dintre cei mai cunoscuţi DJ precum Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten sau Paul van Dyk.

Ne puteți urmări și pe Google News

Above&Beyound, locul 4 după Van Buuren sau Guetta

Anul trecut, revista britanică DJ Magazine, dedicată muzicii dance electronice, i-a clasat pe cei trei britanici pe locul 4 în Top 100 ai celor mai buni DJ din lume, primele trei locuri fiind ocupate de Armin van Buuren, Tiesto, respectiv David Guetta.

Alături de primul nume confirmat, vor „semna condica” la distracţie, ca în fiecare an, Liviu Hodor, Vali Barbulescu, DJ Optick, DJ Andi şi Vika Jigulina.

„Încercăm în fiecare an să dăm şi mai mult publicului nostru. Ne propunem ca, de la o ediţie la alta, să oferim un show şi mai impresionant. Schimbăm scena de la an la an, aducem mereu inovaţii care să le ofere celor peste 60.000 de oameni care sunt alaturi de noi în fiecare vară un spec tacol pe care să-l ţină minte până la următoarea ediţie. Nu pu tem dezvălui încă prea mult din surprizele de anul acesta, va fi un show total, de sunet, lumini, lasere şi efecte speciale”, a declarat Alexandru Baculea, director de evenimente al trustului EDI Romania.

Liberty Parade a luat naştere în 2001 şi, de atunci, anual, peste 60.000 de oameni iau parte la eveniment, iar pe la pupitrul distracţiei au trecut DJ renumiţi.

„Printre invitaţii Liberty Parade de până acum s-au numărat Ferry Costen, Planet Funk, Carl Kennedy, Robbie Rivera, Brian Cross, iar acum vom avea pe listă şi Above&Beyond”, spune Baculea.

„Liberty Parade este eveniment de masă”

Cât despre bugetul acestui eve niment, Baculea a declarat că Liberty Parade nu este organizat pentru profit.

„Este singurul eveniment de muzică dance din ţară care nu este făcut în scop profitabil. Toţi banii obţinuţi de la sponsori, bugetul nostru, dar şi toate celelalte resurse ale noastre se folosesc pentru acest eveniment. Este un eveniment de masă, în nici un caz unul elitist. Iar Primarul Mangaliei, Mihai Tusac, a fost de acord că acest eveniment are o importanţă mare pentru turismul din zonă şi ne susţine întru totul, împreună cu toate direcţiile locale ale in stituţiilor publice”, a precizat el.

Concediile, programate atent

„Toată lumea vrea să vină la Liberty Parade, îşi programează vacanţele şi concediile în funcţie de data evenimentului, îşi aleg costume noi sau vin costumaţi la fel de ani buni. În fiecare an, găştile se măresc şi, cu siguranţă, Liberty Parade este evenimentul cu cei mai mulţi fani fideli. Suntem foarte receptivi la răspunsul pe care îl primim de la oameni şi asta cred că îi face să ne rămână alături într-un număr atât de mare”, a concluzionat Alexandru Baculea.