Evenimentul Zilei > Actualitate > Lady Gaga s-a despărţit de iubitul ei, actorul din „Vampire Diaries”
Lady Gaga s-a despărţit de iubitul ei, actorul din „Vampire Diaries”

Lady Gaga s-a despărţit de iubitul ei, actorul din „Vampire Diaries”

Artista care va susţine un concert în România pe 16 august s-a despărţit de iubitul ei, actorul Taylor Kinney din "Vampire Diaries", scrie "US Weekly".

Lady Gaga vrea să se concentreze pe viitorul turneu, aşa că a reununţat la relaţia pe care o avea cu actorul cunoscut din serialul "Vampire Diaries". Artista a decis că nu poate avea o relaţie din moment ce va fi în turneu întregul an, aşa că "a luat o pauză", a declarat o sursă pentru publicaţie. Turneul care o va ţine pe Lady Gaga ocupată anul acesta ajunge şi în România pe 16 august. Artista va cânta pe Naţional Arena.
"Nu mai este loc pentru altceva. Munca îi consumă tot timpul", a mai spus aceasta despre divă. Cei doi nu erau făcuţi pentru o relaţie de lungă durată, a mai spus un prieten al cuplului. "Taylor se gândea numai la el, ca orice actor, şi nu o înţelegea pe Gaga din toate punctele de vedere", a menţionat acesta. "Ei îi plăcea că îl are pe tipul despre care toată lumea spune că arată foarte bine, dar nu avea cum să ţină mult", a mai spus sursa celor de la "US Weekly" despre motivele lui Lady Gaga de a intra în această relaţie.
Sursa: US Weekly
Citiţi şi:

  • Lady Gaga concertează pe National Arena pe 16 august
  • Lady Gaga şi Justin Bieber, extratereştri în "Men In Black 3"
  • O ceaşcă din care a băut Lady Gaga, licitată