Potrivit ISU Arad, accidentul rutier s-a produs între un microbuz transport marfă, care nu era încărcat, și două autoturisme, pe DN 7 la ieșirea din localitatea Bătuța.

O persoană aflată în primul autoturism a decedat în urma impactului. Alte două persoane, una din microbuz și alta din mașină, au fost rănite grav.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că traficul este blocat pe DN 7, din cauza accidentului în care au fost implicate trei autoturisme. Polițiștii rutieri verifică din ce cauză s-a produs impactul.

MEHEDINȚI

Două persoane au murit, sâmbătă dimineața, în urma impactului dintre un tractor și un tir, pe DN 56, în localitatea Cujmir, județul Mehedinți. Traficul rutier este blocat.

Potrivit Poliției Mehedinți, accidentul s-a produs pe un drum drept, în zona localității Cujmir. Cele două persoane care au murit se aflau în tractor.

„Accidentul s-a produs pe DN 56, în Cujmir intersecția cu drumul spre Oprișor. Au fost implicate un tir și un tractor: Două persoane din tractor au murit. Accidentul s-a produs după intersecția cu drumul către Punghina, pe drum drept în aliniament”, au transmis reprezentanții Poliției Mehedinți.