Evenimentul Zilei > Actualitate > Lacrimi şi disperare la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Lângă cine se va odihni marea solistă
Lacrimi şi disperare la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Lângă cine se va odihni marea solistă

Lacrimi şi disperare la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Lângă cine se va odihni marea solistă

Ileana Ciuculete, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, s-a stins din viață, iar sâmbătă este ziua grea a despărţii definitive de cei care i-au fost alături de-a lungul vieții. Cea care a produs o impresie puternică asupra celor prezenţi la înmormântare a fost bătrâna mama a artistei, aflată în cea mai cumplită situaţie în care se poate afla un părinte: aceea de a participa la înmormântarea propriului copil.

Susţinută de rude, mama Ilenei Ciuculete şi-a jelit fiica, durerea sa nemărginită făcând să lăcrimeze toată audienţa. La fel de îndurerat era şi partenerul de viaţă al solistei, Cornel Galeș, despre care Elena Merişoreanu declara recent că l-ar fi auzit vorbind chiar că ar vrea să-şi pună capăt zilelor.

Puţin după ora 9 dimineaţa, la Biserica Costeasca din Chitila, unde e depus trupul artistei de muzică populară, au ajuns fiii ai săi: Mugurel şi Cristi Sfetcu, potrivit Antena Stars. Cei doi erau desfiguraţi de durere, scrie şi spynews.ro

Arista îşi va dormi somnul de veci la cimitirul Străulești din Capitală, într-o criptă din marmură, amenajată strict după indicațiile lui Cornel, soțul nealinat al cântăreței, notează SpyNews.

Ca o coincidenţă stranie şi, totodată, dureroasă, regretata artista va fi depusă lângă lespedea sub care se află şi rămăşiţele lui Nae Manea, fostul mare fotbalist al Rapidului, răpus în urmă cu mai bine de doi ani de un cancer nemilos la ficat, ce l-a luat şi pe el  într-un mod fulgerător.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, într-o clinică privată. Artista suferea de o boală incurabilă.

În cariera de peste patru decenii, Ileana Ciuculete a înregistrat peste 400 de melodii proprii, cu peste 24 de albume.

A fost angajată de la 14 ani, cu dispensa de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei publicate pe pagină să oficială de Facebook.

De-a lungul carierei artistice a mai fost angajată cu titlul de: prima solistă la Ansamblul “Danubius” din Drobeta Turnu-Severin, Ansamblul “Nicolae Bălcescu” din Craiova şi la prestigiosul ansamblu folcloric “Căluşul” din Scorniceşti.

Solistă foarte apreciată de public pentru creaţiile proprii şi stilul specific de a cânta, dinamic şi melodios, a avut o bogată activitate discografică. Are peste 400 melodii proprii, fiind semnatară a 30 discuri.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în ţară cu trei Discuri de Aur şi un Disc de Platină şi în Serbia cu un Disc de Aur.

În 2005, Ileana Ciuculete a fost premiată cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului ”Ciorbă de curcan”.

CITEȘTE ȘI: ILEANA CIUCULETE s-a trezit din comă și i-a spus soțului: ”Ia-mă în brațe, eu o să plec”

TESTAMENT AL ILENEI CIUCULETE. Care au fost ultimele cuvinte ale îndrăgitei soliste şi ce melodie înfricăşătoare a interpretat cu puţin timp înainte să moară

Aventurile OLGUȚEI la New York. Cum l-a ECLIPSAT social-democrata pe LIVIU DRAGNEA, după ce a primit o invitație pe Broadway din partea lui JUSTIN TRUDEAU. În sală s-a aflat și IVANKA

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.