Lacrimi la Alphaville

Lacrimi la Alphaville

Aflaţi pentru a patra oară în România, membrii trupei germane Alphaville au deschis sezonul concertelor în aer liber, cu un show susţinut sâmbătă seara, la Arenele Romane, unde au fost prezenţi aproximativ 4.000 de spectatori.

Chiar dacă nu mai reprezintă ultima noutate în materie de muzică, Marian Gold şi compania au avut parte de un public eterogen (de la adolescenţi la persoane de vârsta a treia), care a aşteptat mai bine de jumătate de oră începerea show-ului. Odată cu apariţia celor de la Alphaville însă, spectatorii s-au lăsat furaţi de sound-ul specific al anilor ‘80, reacţionând mai ales pe melodiile celebre.

Astfel, hiturile „Big în Japan“ şi „Forever Young“ au fost cântate, la unison, de trupa germană şi de public, iar câţiva spectatori mai nostalgici au avut chiar lacrimi în ochi. Publicul a rămas, în schimb, aproape impasibil la melodiile noi, incluse pe cel mai recent album Alphaville, pe care membrii trupei l-au promovat în acest show.

„Vom cânta şi piese noi, care joacă un rol important pe noul nostru album. Iubim toate melodiile pe care le interpretăm pe scenă. Nu am cânta ceva ce nu ne place“, a declarat Marian Gold, solistul trupei, la conferinţa de presă organizată înainte de concert. Alphaville a mai concertat la Bucureşti la Revelionul 2007- 2008, organizat de Marian Vanghelie la Romexpo. De-a lungul timpului, formaţia germană a mai susţinut recitaluri în România, la Sărbătoarea Castanelor de la Baia-Mare sau Zilele Oraşului de la Satu-Mare.

Ne puteți urmări și pe Google News