Potrivit Digi Sport, tehnicianul care va conduce CSA Steaua pentru următorii patru ani este Ion Ion, cel care a evoluat în tricoul Stelei în perioada 1971 – 1979, câștigând două titluri de campion și două Cupe ale României cu gruparea „roș-albastră”. Însă, deocamdată, nu a parafat contractul cu echipa Armatei. „Nu sunt noul antrenor, sunt primul pe listă… În momentul în care semnez, de abia atunci sunt antrenorul Stelei. Ce gânduri să avem, decât cele să facem echipă. Contractul este de doi ani, plus alți doi ani de prelungire. Doi ani cu promovare. Eu mereu am spus că am jucat la Steaua Armatei, nu m-am intersectat niciodată cu George Becali”, declarat Ion Ion, pentru sursa citată.

Mai mult, Ion Ion a spus că în următoarele două luni se va stabili noul staff al echipei, precum și nucleul de jucători: „Deocamdată vorbim așa, nu avem niciun jucător, suntem în căutări, urmărim jucători pe la meciuri, am început acțiunea asta. Proiectul ne onorează.

Este muncă grea. În două luni de zile sper să fie tot staff-ul complet, antrenorul cu portarii, antrenorul secund. Suntem în discuții, în timpul ăsta vom căuta în continuare.

Discuțiile au fost pentru jucători de 19, 24 de ani, să vedem ce ne oferă selecția, jucători cu meciuri în picioare, să avem un punct de plecare. Sunt o grămadă, am fost sunat de prin Spania”.