Evenimentul Zilei > Actualitate > La vârsta de opt ani fumează două pachete de ţigări pe zi | VIDEO
La vârsta de opt ani fumează două pachete de ţigări pe zi | VIDEO

La vârsta de opt ani fumează două pachete de ţigări pe zi | VIDEO

La vârsta la care alţi copii sunt în primii ani de şcoală, el este dependent de tutun. Copilul a început să fumeze încă de la patru ani, însă acum simte nevoia să fumeze două pachete de zi.

Un băiat din Indonesia, ţară în care nu există limită de vârstă la vânzarea de ţigări, se manifestă agresiv dacă nu are suficiente ţigări să fumeze. Cu toate că el are doar opt ani, simte nevoia să fumeze până la două pachete pe zi. Toţi banii de buzunar pe care îi primeşte de la părinţi se duc pe acest viciu al său.
“Ilham a început să fumeze de când avea doar patru ani. A început să fumeze din ce în ce mai mult, până când a ajuns la două pachete pe zi. Acum nu îl mai putem opri pentru că devine agresiv şi sparge geamuri dacă nu fumează", a declarat tatăl băieţelului, citat de Telegraph.
Copilul nu mai merge nici la şcoală ci petrece toată ziua fumând şi jucându-se.
În Indonesia, cu toate că autorităţile au crescut de curând taxele, preţul unui pachet de ţigări rămâne extreme de scăzut, în comparative cu standardele international. “Asta este doar o altă dovadă a faptului că industria tutunului a învins guvernul indonesian", a declarant Arist Merdeka Sirait, reprezentant Protecţia Copilului din Indonezia.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/P3yEF2BWRmM" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News