La 49 de ani, Irinel e tata

La 49 de ani, Irinel e tata

Cel mai mediatizat cuplu din Romania are, de aseara, o fetita.

Monica Columbeanu a nascut aseara, cu putin timp inainte de ora opt, la Spitalul Elias din Bucuresti, o fetita de 3,350 kg, pe care va fi botezata Irina.

Monica a intrat ieri dupa amiaza in travaliu si a fost internata, la Spitalul Elias, unde a ocupat rezerva prezidentiala. Tanara a fost asistata pana la nastere de patru medici, printre care doctorul Radu Vladareanu, seful sectiei Obstetrica-Ginecologie de la Spitalul Elias.

Mostenitoarea familiei Columbeanu a dat primele semne ale venirii pe lume ieri dupa-amiaza. „Monica a avut dimineata niste contractii si am venit la controlul periodic, in fiecare mirecuri. Doctorul a spus sa mai ramana sub observatie. Se pare ca a inceput travaliul”, a declarat, ieri, in jurul orei 17.00, Irinel Columbeanu. “Sunt foarte calm”, a mai adaugat acesta. Micuta Irina s-a nascut asistata de mai multi medici, de taticul miliardar, si, de pe hol, de o echipa de cameramani de la B1TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Momentele (mai bine de trei ore) care au precedat nasterea micutei Irina au fost transmise in direct de postul de televiziune B1TV. De altfel, Moni a tinut sa dea cateva declaratii chiar si de pe patul de spital, cand astepta sa nasca. De asemenea, Iri a declarat ca <<Monica nu este deloc emotionata, iar bebelusul va avea 3,800 Kg, conform cantaririi>>.

Parintii micutei Irina s-au pregatit foarte bine in privinta nasterii fetitei, iar toata asistenta medicala de care tanara mama a avut parte a mai diminuat din emotiile care sunt inerente in asemenea momente. “Sunt foarte calm”, a mai adaugat Irinel Columbeanu, “si vreau sa ma impart intre Monica, doctori si toate persoanele care sunt aici”.

Supravegheata de ginecologul vedetelor

Tanara a nascut la Spitalul Elias, unde ocupa rezerva prezidentiala, care e compusa din patru camere, baie si bucatarie. Conform declaratiilor lui Dorian Schwarz, managerul general al clinicii private St. Lukas (care i-a acordat Monicai asistenta pe parcursul sarcinii), mamica a fost asistata la nastere de patru medici, printre care renumitul Radu Vladareanu, seful sectiei Obstretica-Ginecologie de la spitalul Elias.

Acesta a declarat ca <<Monica are un travaliu normal instalat, la termen, nasterea va avea loc pe cale naturala, iar daca va fi nevoie, se va apela la cezariana>>. Doctorul Vladareanu este cunoscut drept «medicul vedetelor». La el au mai venit Mihaela Radulescu (insa din pacate aceasta a pierdut sarcina) si Roxana, sotia lui Virgil Iantu. Si Iuliana Marciuc a fost in control la doctorul Vladareanu, insa la nastere a asistat-o colegul acestuia, doctorul Filipescu.

Anesteziata de la brau in jos

Inainte de momentul mult-asteptat, Monica era foarte vesela, iar la nastere i s-a facut anestezie epidurala. De altfel, tanara mama parea foarte linistita, la fel si Irinel, care a declarat ca are incredere in medici. Nu la fel de linistit a fost publicul care ar fi vrut sa urmareasca nasterea in direct la televizor. Acasa, lucrurile au fost puse la punct, in asteptarea noului membru al familiei. Vila din Izvorani este acum dotata cu un sistem de supraveghere audio-video, pentru a putea urmari orice miscare a bebelusul.

Clujeni revoltati ca au ratat nasterea

Mai multi locuitori din judetul Cluj au declarat ca nu au putut urmari travaliul televizat al Monicai Columbeanu. Ioana Mahalean din Cluj-Napoca s-a plans de faptul ca peste programul postului B1 TV a intrat un post local de televiziune, Tele Europa Nova, care a transmis un talk-show cu tema “Unitatea crestinilor”.

“Am sunat la post sa intreb de ce nu se poate urmari in Cluj nasterea copilului familiei Columbeanu. M-au sunat rudele mele din Bucuresti sa ma uit si la noi era «lumea crestina». Cei de la postul local mi-au spus ca nu pot intrerupe programul”, a precizat Ioana Mahalean. (Mihai Soica)

Dr. Radu Vladareanu si Irinel Columbeanu