În opinia lui Gelu Vişan, "Iohannis nu va respecta Decizia CCR și nu o va demite pe Kovesi. Cioloș îi vrea capul lui Iohannis. Kovesi, care a ocupat demult DNA-ul, le-a făcut tuturor dosare, cu care-i șantajează. Fix pe toți, pentru propria-i putere

Liderul Principalului Partid de la Putere, Liviu Dragnea este hăituit și vânat în câmp deschis de Iohannis (…) de procurori, de #Rezistenți, de cine se nimerește. Rănit, după ce a fugit ce a fugit, s-a întors cu fața la vânători și așteaptă lovitura fatală.

Călin Popescu Tăriceanu s-a îmbolnăvit subit de boala Orbán a achitării în primă instanță.

Ludovic Orbán umblă cu boala maimuței și îi zgârâie pe față pe toți.

In timpul acesta Soros vrea Roșia Montană, americanii, austriecii și rușii își împart gazele din Marea Neagră, olandezii vor portul, francezii, Aeroprtul, alții vor CFR Marfă, cărbunele, Apele Minerale, solul și subsolul, aerul și apa, și ca și când asta nu ar fi de ajuns, toți veneticii străini pripășiți pe aici vor și SUFLETUL POPORULUI ROMÂN:

Atacă cu toate forțele ortodoxia, vine din spate, pe la spate, LGBT, ce tradiții, cultură, obiceiuri, niște sălbatici, nu se RACORDEAZĂ-ÎNCORDEAZĂ-RANFORSEAZĂ la valorile occidentului. Ce națiune, e perimată, ce țară, patrie, ce iubire, acum este căsătorie între băieți. Mâine, probabil, va fi cu maimuța lui Orbán.

Și POPORUL, poporul contează? NU, POPORUL se mai apără ce se mai apără și va fi cotropit. De tot.

Dar Sufletul Poporului? Este tot ce a rămas! Da, Sufletul Românilor, deocamdată nu l-au cumpărat, dar nu mai e mult… Sau…Se trezește? Deocamdată doarme, un somn adânc…", a scris pe contul personal de Facebook Gelu Vişan.