Kobe a intrat în istorie

Kobe a intrat în istorie

Vedeta formaţiei Los Angeles Lakers l-a depăşit pe legendarul Michael Jordan în topul celor mai buni marcatori din All-Star Game.

Jucătorul american de baschet Kobe Bryant, care evoluează la formaţia Los Angeles Lakers, a făcut spectacol în partida anuală care pune faţă în faţă vedetele celor două Conferinţe din NBA (campionatul nord-american), Estul şi Vestul, marcând 27 de puncte şi depăşindu-l pe Michael Jordan în ierarhia celor mai buni marcatori din istoria All Star Game.

În sala din Orlando, duminică noapte, Bryant şi colegii săi din Vest au câştigat duelul cu Estul, cu scorul de 152-149.

A jucat cu nasul spart

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele 27 de puncte marcate în Florida l-au propulsat pe superstarul formaţiei Los Angeles Lakers pe primul loc în topul marcatorilor din All-Star Game, cu 271 de puncte, reuşind să îi depăşească pe Oscar Robertson (246), Kareem Abdul-Jabbar (251) şi pe Michael Jordan (262).

Cu toate că şi-a ghidat echipa spre victorie şi a evoluat o bună parte din meci cu nasul spart, după un duel cu Dwyane Wade (vedeta de la Miami Heat), Bryant (33 de ani) nu a fost votat MVP-ul partidei, titlul revenindu-i jucătorului de la Oklahoma City Thunder, Kevin Durant, care a pus 36 de puncte pe tabelă pentru echipa Vestului. LeBron James a “comis-o" în ultimele secunde

Considerat drept unul dintre cei mai talentaţi jucători în activitate, LeBron James a marcat 26 de puncte pentru Est, însă a greşit o pasă simplă în ultimele secunde ale partidei, când echipa lui avea şansa să egaleze.

"Am făcut o eroare de începător. Mi-am dezamăgit colegii", şi-a turnat cenuşă în cap formidabilul jucător de la Miami Heat.

Pentru fanii din Orlando, oraş care nu mai găzduise All-Star Game-ul din 1992, când MVP a fost Magic Johnson, vedeta serii a fost Dwight Howard, liderul echipei locale (Magic).

În ciuda faptului că a anunţat că va părăsi echipa din Florida, Howard a primit cele mai furtunoase aplauze din partea publicului. "E un vis împlinit pentru mine. Cu atâţia jucători de clasă pe teren, este greu să te remarci. Nu aş fi reuşit fără colegii mei.“ Kevin Durant, MVP-ul meciului  dintre Vest şi Est

271 de puncte a marcat Kobe Bryant în istoria participărilor sale la All-Star Game. Duminică noapte, jucătorul de la Los Angeles Lakers a pus în coş 27 de puncte pentru echipa Vestului <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Z7swApIsR6Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>