Procurorii din Massachusetts au renunțat la acuzațiile de hărțuire sexuală și asalt îndreptate împotriva lui Kevin Spacey, câștigător al premiului Oscar.
Marele actor este cunoscut şi din serialul de succes: House of Card. 
Spacey a fost denunțată de William Little, un chelner de 18 ani care lucra la  „Nantucket Bar”. Acesta din urmă a invocat al cincilea amendament – care permite să nu se depună mărturie împotriva lui – apoi a retras plângerea.
Acuzația chelnerului a fost singura împotriva lui Spacey care a dus la un caz penal. În majoritatea cazurilor, presupusele fapte erau mult prea vechi pentru a fi urmărite penal sau nu ajunseseră la un nivel grav.
Kevin Spacey a pledat nevinovat, menținând această linie pe tot parcursul procesului. Avocatul său, între timp, a pus la îndoială credibilitatea acuzatului, susținând că a anulat mai multe mesaje și fotografii schimbate cu Spacey, ceea ce ar demonstra nevinovăția actorului. Din acest motiv, el a cerut judecătorului o copie „completă și nealterată” a datelor din telefonul chelnerului, care, totuși, nu a fost prezentate niciodată, iar  telefonul mobil a fost dat dispărut.
Peste 30 de acuzațiile împotriva lui Spacey au ieșit la iveală despre comportamentul  său după dezvăluirile legate de producătorul de la Hollywood, Harvey Weinstein, care a dus la nașterea mișcării de protest #Metoo. De când Spacey a ajuns în mijlocul scandalului cu chelnerul,  în octombrie 2017, peste 30 de bărbați l-au acuzat de abuz, titrează mass-media americane.