Evenimentul Zilei > International > Kevin Spacey a scăpat! Presupusa victimă a retras plângerea împotriva lui
Kevin Spacey a scăpat! Presupusa victimă a retras plângerea împotriva lui

Kevin Spacey a scăpat! Presupusa victimă a retras plângerea împotriva lui

Kevin Spacey scapă de acuzațiile de hărțuire sexuală deoarece victima a retras plângerea împotriva câștigătorului premiului Oscar și a refuzat să depună mărturie în faţa instanţei.
Procurorii din Massachusetts au renunțat la acuzațiile de hărțuire sexuală și asalt îndreptate împotriva lui Kevin Spacey, câștigător al premiului Oscar.
Marele actor este cunoscut şi din serialul de succes: House of Card. 
Spacey a fost denunțată de William Little, un chelner de 18 ani care lucra la  „Nantucket Bar”. Acesta din urmă a invocat al cincilea amendament – care permite să nu se depună mărturie împotriva lui – apoi a retras plângerea.
Acuzația chelnerului a fost singura împotriva lui Spacey care a dus la un caz penal. În majoritatea cazurilor, presupusele fapte erau mult prea vechi pentru a fi urmărite penal sau nu ajunseseră la un nivel grav.
Kevin Spacey a pledat nevinovat, menținând această linie pe tot parcursul procesului. Avocatul său, între timp, a pus la îndoială credibilitatea acuzatului, susținând că a anulat mai multe mesaje și fotografii schimbate cu Spacey, ceea ce ar demonstra nevinovăția actorului. Din acest motiv, el a cerut judecătorului o copie „completă și nealterată” a datelor din telefonul chelnerului, care, totuși, nu a fost prezentate niciodată, iar  telefonul mobil a fost dat dispărut.
Peste 30 de acuzațiile împotriva lui Spacey au ieșit la iveală despre comportamentul  său după dezvăluirile legate de producătorul de la Hollywood, Harvey Weinstein, care a dus la nașterea mișcării de protest #Metoo. De când Spacey a ajuns în mijlocul scandalului cu chelnerul,  în octombrie 2017, peste 30 de bărbați l-au acuzat de abuz, titrează mass-media americane.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: