Evenimentul Zilei > Monden > Kevin Costner a găsit dragostea de două ori. Incredibila viață amoroasă a actorului
Kevin Costner a găsit dragostea de două ori. Incredibila viață amoroasă a actorului

Kevin Costner a găsit dragostea de două ori. Incredibila viață amoroasă a actorului

Kevin Costner este unul dintre cei mai faimoși și frumoși actori ai generației sale. Când a venit vorba însă de partea personală, Kevin Costner a avut o viață amoroasă incredibilă. A găsit dragostea de două ori.

Cunoscut în întreaga lume pentru rolurile sale iconice în filme precum Bodyguard, Dances with Wolves și Field of Dreams, Kevin Costner a fost de mult timp favoritul fanilor și comoara națională. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a fost iubit atât de critici, cât și de fani, Costner a trăit destul de multă durere atunci când vine vorba de dragoste în viața sa personală. Viața amoroasă a lui Kevin Costner e împânzită de multă dramă și durere.

În timpul petrecut la facultate, Costner și-a descoperit dragostea pentru actorie. În ultimul său an la CFUS (Universitatea din California), a început să joace și să danseze și și-a dat seama rapid de talentul și pasiunea sa. Tot atunci a cunoscut-o și pe cea care avea să-i devină prima soție, pe Cindy Silva. În 1975, s-a întâlnit în facultate cu Cindy Silva, iar cei doi s-au observat reciproc rapid. În curând, au început să se întâlnească și au ajuns să se îndrăgostească.

Viața amoroasă a lui Kevin Costner. Și-a întâlnit prima iubire la 20 de ani

Iubit de Silva la vârsta de 20 de ani, Kevin Costner era convins că și-a găsit deja singura iubire adevărată. Nu avea însă nici o idee despre frământările care aveau să urmeze. În ciuda incertitudinii carierei sale, Costner a primit o mare cantitate de sprijin din partea iubitei sale Cindy Silva, care a oferit o bază de stabilitate și normalitate, spre deosebire de lumea showbiz-ului.

Citiți articolul integral, semnat de Eliza Gavrilescu, în Rețete și Vedete