Evenimentul Zilei > Actualitate > KATE MIDDLETON îşi cumpără FRUMUSEŢEA. De ce NU POT fanele să-i imite stilul
KATE MIDDLETON îşi cumpără FRUMUSEŢEA. De ce NU POT fanele să-i imite stilul

KATE MIDDLETON îşi cumpără FRUMUSEŢEA. De ce NU POT fanele să-i imite stilul

Kate Middleton este una dintre cele mai admirate celebrităţi şi mii de femei încearcă să-i imite stilul vestimentar, coafura şi modul în care se machiază. Însă, pentru majoritatea dintre ele, să arate precum Kate este, practic, imposibil.

Asta pentru că îndrăgita ducesă cheltuieşte aproximativ 100.000 de dolari pe an ca să-şi întreţină frumuseţea, conform revistei Vogue.
Pentru a-şi completa constant garderoba, Kate Middleton plăteşte circa 56.000 de dolari, cumpărând atât piese vestimentare ieftine, de la retaileri precum Zara, până la haine de designer.
Tratamentele pentru întreţinerea tenului, pe care le face o dată la două săptămâni, o costă pe ducesă 6.600 de dolari anual.
Cum pentru un look impecabil, părul nu trebuie neglijat, Kate face tratamente cu keratină de trei ori pe săptămână. Pentru ele, ducesa plăteşte 14.000 de dolari pe an.
Încă aproximativ 26.000 de dolari se duc pe vopsit şi coafat, manichiură, pedichiură, bronzare artificială şi cosmetice, conform aceleiaşi publicaţii. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: