Kate Middleton ar putea fi din nou ÎNSĂRCINATĂ, cu o fetiţă pe care o va chema DIANA

Kate Middleton ar putea fi din nou ÎNSĂRCINATĂ, cu o fetiţă pe care o va chema DIANA

Soţia Prinţului William al Marii Britanii, Kate Middleton, ar fi din nou însărcinată şi ar urma să aibă o fetiţă, pe care o va chema Diana, potrivit presei americane, după ce Ducesa de Cambridge a apărut într-o fotografie cu abdomenul uşor rotunjit, scrie site-ul Elle.fr.

„Sarcina nu este foarte avansată, dar ea (Kate) îşi protejează deja abdomenul”, a povestit o sursă site-ului Us Weekly, conform Agerpres.

Potrivit mai multor surse citate de revista Globe, Kate Middleton i-ar fi cerut acordul Reginei Elisabeta a II-a ca pe fetiţă s-o cheme Diana, la fel ca pe mama lui William, Prinţesa Diana, care a murit într-un tragic accident auto în 1997 la Paris.

În iulie 2013, Ducesa de Cambridge l-a născut pe micuţul George, care a fost botezat pe 23 octombrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă într-adevăr Kate este însărcinată, atunci nu este exclus ca fetiţa să moştenească talentul de a cânta al mamei sale. De câteva zile, pe internet circulă o înregistrare video în care Ducesa de Cambridge apare cântând „Wouldn't it be Lovely”. Kate Middleton avea 11 ani şi juca în „My Fair Lady” la prestigioasa sa şcoală din Berkshire, în sudul ţării.