Evenimentul Zilei > Monden > Kate Middleton a ales omul potrivit: A spus tot ce a făcut Meghan. Degeaba s-a plâns Ducesa de Sussex la Oprah
Kate Middleton a ales omul potrivit: A spus tot ce a făcut Meghan. Degeaba s-a plâns Ducesa de Sussex la Oprah

Kate Middleton a ales omul potrivit: A spus tot ce a făcut Meghan. Degeaba s-a plâns Ducesa de Sussex la Oprah

Deși toți se așteaptă ca Familia Regală să nu intervină în scandalul generat de soția Prințului Harry și să clarifice conflictele dintre ea și partenera Prințului William, se pare că ducesa de Cambridge nu s-a mai putut abține și a avut nevoie să se confeseze unui om de încredere. Potrivit informațiilor vehiculate pe surse, Kate Middleton nu a dorit să își împovăreze soțul cu problemele sale. Numai că informația a ieșit la iveală.

Kate Middleton „s-a destănuit” unei persoane din afara Familiei Regale. Toate tensiunile au pornit după ce aceasta a fost blamată în interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex a spus public la acea vreme că Kate a făcut-o să plângă înainte de nuntă. Detaliile dezvăluite ulterior au sugerat că, de fapt, Meghan a fost ce-a care a făcut-o pe Kate să plângă.

Kate Middleton a spus totul despre Meghan. „El a devenit stânca ei”

Cert este că toate declarațiile de presă făcute de partenera Prințului Harry s-au acumulat și au dus-o pe Kate Middleton în punctul în care a răbufnit. Pentru a se asigura că plângerile sale nu vor ajunge în presă, ea și-a ales un om de încredere, din afara Familiei Regale, căruia să îi mărturisească toate supărările.

Potrivit expertului regal Neil Sean, este vorba despre fratele său. Ducesa de Cambridge a fost „profund supărată” în urma pozițiilor publice ale lui Meghan Markle.

„Nu am avut nici o problemă. A existat o persoană la care putea să apeleze cu adevărat, să se confeseze și să fie asigurată că ce spune nu va ajunge mai departe la altcineva. El a devenit stânca ei, fratele ei, James Middleton. James este cel la care Kate a apelat în aceste vremuri tulburi pentru că i-a plăcut influența lui calmă și relaxantă”, a spus Neil Sean. „Asta nu înseamnă că nu a vrut să apeleze și la soțul ei, prințul William, dar știa că el avea deja destul de multe pe cap și nu a vrut să-l împovăreze cu mai multe”, a mai explicat comentatorul regal.

Ducesa de Cambridge a fost „incredibil de apropiată de Harry”

Experta regală Katie Nicholl a spus că a auzit mai multe versiuni ale poveștii cu plânsul. „Am auzit că cea care plângea era Kate. Cred că aceasta este prima dată când am auzit cu toții că Meghan era în lacrimi. Este sigur însă că tensiunile erau mari, Kate tocmai născuse, i-a dus flori lui Meghan – mi s-a spus că s-a făcut schimb de flori, dar există versiuni diferite ale acestei povești. Nu cred nicio secundă că vom auzi Palatul clarificând situația sau prezentând versiunea lui Kate.

Cred că este ceva de care vor fi mult mai puțin îngrijorați, dar cred că ideea că Kate a fost târâtă în asta va fi supărătoare pentru ea, care în spatele scenei a încercat din greu să fie un pacificator între William și Harry. Ea a fost profund întristată de cearta dintre cei doi frați. Nu uitați că ea însăși a fost incredibil de apropiată de Harry”, a spus Katie Nicholl.

„Deci, ai făcut-o pe Kate să plângă?”

Înainte de nunta soților de Sussex, au circulat informații potrivit cărora Meghan a lăsat-o pe Kate în lacrimi la proba rochiei de domnișoară de onoare a prințesei Charlotte – dar Meghan i-a spus lui Winfrey că s-a întâmplat invers. Meghan a spus că nu a împărtășit informația pentru a fi „disprețuitoare” – și a descris-o pe Kate ca fiind o „persoană bună”, dar a adăugat că este „foarte important ca oamenii să înțeleagă adevărul”. Meghan a spus că Kate și-a cerut scuze și i-a cumpărat flori, adăugând că a iertat-o.

Winfrey a presat-o pe Meghan: „Deci, ai făcut-o pe Kate să plângă?”.

Meghan a spus „nu” și, când a fost întrebată de unde a apărut această poveste și dacă a existat o situație în care Kate „ar fi putut să plângă”, Meghan a spus: „Nu, nu, s-a întâmplat invers. Și nu spun asta pentru a fi disprețuitoare la adresa nimănui, pentru că a fost o săptămână foarte grea a nunții, iar ea a fost supărată din cauza a ceva, dar și-a asumat acest lucru și și-a cerut scuze, mi-a adus flori și un bilet în care își cerea scuze și a făcut ceea ce aș face și eu dacă aș ști că am rănit pe cineva, nu-i așa, să îmi asum responsabilitatea pentru asta.