Evenimentul Zilei > Monden > Asta este lovitura de grație pentru Meghan Markle. Kate i-a tăiat aripile râzând. Este cireașa de pe tort
Asta este lovitura de grație pentru Meghan Markle. Kate i-a tăiat aripile râzând. Este cireașa de pe tort

Asta este lovitura de grație pentru Meghan Markle. Kate i-a tăiat aripile râzând. Este cireașa de pe tort

E război adevărat între soțiile prinților britanici Harry și William. Meghan Markle, partenera celui dintâi, se află sub o „presiune imensă” din cauza faptului că soția lui William, Kate, a dat o lovitură majoră în Statele Unite ale Americii, cu ocazia zilei sale de naștere. Acum, succesul și reușitele ducesei de Sussex sunt puse sub semnul întrebării.

Meghan Markle se află sub o presiune „imensă”, deoarece Kate a ajuns pe coperta revistei americane „People”, cu ocazia împlinirii a 40 de ani, a afirmat comentatorul regal Daniela Elser. Aceasta din urmă a comparat numărul de apariții pe care Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, le-a avut pe prima pagină a publicației, în ultimul an, cu cel al Ducesei de Sussex.

Kate Middleton a apărut pe prima copertă a revistei „People”

În titlul articolului comentat de Elser pentru news.com.au se spune că apariția aniversară a lui Kate pe coperta revistei americane „People” pune o presiune „imensă” asupra lui Meghan.

„În cazul în care cineva numără, aceasta este a patra apariție a ducesei pe prima pagină a revistei de divertisment în ultimele 12 luni, inclusiv a doua ieșire solo.

Lovitură de grație pentru Meghan Markle

Iată care este lovitura de grație pentru Meghan Markle, ducesa de Sussex, în timpul unuia dintre cei mai importanți ani din viața ei, inclusiv unul în care a acuzat casa regală de rasism instituțional și de ignorarea cererilor sale de ajutor atunci când sănătatea ei mintală a avut de suferit, când și-a întâmpinat cel de-al doilea copil și când și-a lansat cariera post-Megxit. Nici măcar o singură copertă doar cu ea.

(n.r. Meghan a apărut de două ori pe coperte cu Harry, în timp ce el a mai bifat încă două coperte fără soția sa.

În timp ce coperta revistei People nu este cel mai precis barometru al poziției și aprobării publice, ceea ce apare în mod constant în cazul lui Kate și lipsa lui Meghan aruncă o notă mai puțin strălucitoare a campaniei din Statele Unite a soților Sussex pentru a se stabili ca figuri publice marcante”, a transmis comentatorul regal.

Soția Prințului William „ocupă un loc pozitiv în inimile și mințile americanilor”

Daniela Elser a adăugat că anul viitor ar putea „vedea un asalt reînnoit al Windsor în SUA”. Ea a evidențiat modul în care prințul William va duce premiile sale Earthshot Prize peste ocean în 2022.

„Nu am mai văzut așa ceva. Dincolo de asta, interesul public susținut față de Windsor în Statele Unite ar părea să sugereze că poporul american nu a cumpărat în întregime versiunea Sussexes a evenimentelor. Faptul că People a pus-o pe Kate pe copertă, lucru pe care nu l-ar fi făcut dacă nu s-ar fi vândut bine, indică faptul că ducesa ocupă încă un loc relativ pozitiv în inimile și mințile americanilor”, a mai spus comentatorul regal.