Jennifer Lopez, cea mai frumoasă femeie din lume

Jennifer Lopez, cea mai frumoasă femeie din lume

Artista a fost desemnată anul acesta drept cea mai frumoasă femeie din lume, într-un top realizat de revista „People”.

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 41 de ani va fi imaginea de pe coperta celebrei reviste americane ce urmează să apară pe piaţă începând de mâine. Deşi este o frumuseţe naturală, pentru pictorialul din „People” J.Lo a avut la dispoziţie tot arsenalul de makeup artişti şi de stilişti.

„Nu cred că sunt eu chiar cea mai frumoasă”, a fost reacţia soţiei lui Marc Anthony când a fost întrebată de presă ce părere are despre acest clasament. Însă, când a sosit la ceremonia celei de-a 22-a ediţii a „Celor mai frumoşi oameni din lume”, artista s-a declarat „mândră şi fericită” de alegerea celor de la People.

„Foarte rar rămân fără cuvinte, dar de data aceasta s-a întâmplat. Mă simt onorată”, a mai declarat Jennifer, adăugând că se simte mai bine acum decât era la 30 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Mă simt mai bine şi chiar mai înţeleaptă. Pe la 20 de ani nu eram împlinită nici spiritual, nici mental şi nici sufleteşte. Consider că este extraordinar să mă aflu în postura în care sunt acum şi să împărtăşesc acest lucru cu toată lumea”, a mai spus ea. Care este adevărul

În ceea ce priveşte frumuseţea ei nealterată de trecerea anilor, Lopez a precizat că secretul stă “în iubire”, iar frumuseţea adevărată vine din interior. Cu aceeaşi ocazie, actriţa a pus capăt şi zvonurilor cu privire la faptul că şi-ar fi asigurat corpul pentru un milion de dolari. De asemenea, a subliniat şi că nu are un scaun de toaletă încrustat cu diamante şi nici o echipă de oameni care să se ocupe de aspectul ei zilnic.

Din rândul celor mai frumoşi oameni ai lui 2011 fac parte Jessica Simpson, Lucy Liu, Jessica Biel, Katie Holmes, Hale Berry şi Jessica Alba.