Kapetanos, patru meciuri afară din Europa

Kapetanos, patru meciuri afară din Europa

Grecul Pantelis Kapetanos, atacantul echipei de fotbal Steaua, a primit patru etape de suspendare după cartonaşul roşu luat în meciul cu SSC Napoli, scor 3-3, din grupele Europa League.

Steaua scăpat de suspendare şi s-a ales doar cu o amendă de 30.000 de euro după scandalul de la meciul cu Napoli din grupele Europa League. Deşi era recidivistă, gruparea din Ghencea s-a bucurat de clemenţa UEFA, care a considerat că suporterii Stelei au fost provocaţi! Recidivistul Kapetanos Nu de acelaşi tratament a avut parte grecul Pantelis Kapetanos. După cartonaşul roşu primit în acelaşi meci, atacantul Stelei va sta pe tuşă patru meciuri. În minutul 31 al meciului Steaua - SSC Napoli, la scorul de 3-0 pentru Steaua, grecul Kapetanos şi-a lovit fără balon un adversar şi a fost eliminat. Anul trecut, în meciul cu ungurii de la Ujpest Budapesta, Kapetanos a văzut "roşu" pentru un gest asemănător. Atunci, Kapetanos a fost suspendat două etape. "Steaua a scăpat ca prin urechile acului"

"Am scăpat ca prin urechile acului, suporterii trebuie să fie conştienţi că fac rău echipei dacă nu vor putea să fie în tribune pentru a îi susţine pe băieţi. Raportul observatorului după meciul cu Napoli poate a fost mai blînd, e bine că totul s-a încheiat aşa, chiar dacă am primit şi o amendă mare, de 30.000 de euro. Trebuie să fie ultima oară cînd se întîmplă aşa ceva! Şi gestul lui Kapetanos ar fi normal să ne dea de gîndit, el va avea 4 etape în care va putea medita la ce trebuie să îmbunătăţească în jocul său", a comentat Helmuth Duckadam, preşedintele Stelei, la gsptv. CITIŢI ŞI: Steaua a scăpat ieftin: 30.000 de euro amendă!

Ne puteți urmări și pe Google News